Beveiliging

Beyer Installatie biedt een breed aanbod diensten aan op het gebied van beveiliging. En als u kijkt naar de misdaadcijfers van tegenwoordig, dan zult u begrijpen waarom. Inbrekers beleven hoogtijdagen en weten steeds sneller een pand te betreden en leeg te roven. Bij Beyer Installatie zijn we gespecialiseerd in onder andere inbraak- en camerabeveiliging, waarmee u de kans op inbraak flink vermindert. 

Een andere specialiteit van Beyer Installatie is toegangscontrole. U wilt niet zomaar iedereen in en uit uw pand laten lopen. Als dit het geval is, biedt toegangscontrole uitkomst. De passen of tags die hiervoor gebruikt worden, kunnen ook direct dienen als urenregistratie voor uw werknemers.

Als onderdeel van beveiliging bieden wij ook brandbeveiliging aan. Maatregelen op dit vlak zijn cruciaal om ervoor te zorgen dat een brand - mocht deze uitbreken - vrijwel direct gedetecteerd wordt. Daarnaast zorgt u er met goede brandbeveiliging voor dat grote (im)materiële schade beperkt wordt.

Uiteraard informeren we u graag over onze diensten op het gebied van beveiliging, waarbij we u vertellen wat Beyer Installatie voor u kan betekenen.  

Download onze brochure

Neem contact op