Laadstation thuis

De vraag naar laadstations voor elektrische auto's groeit. Wij krijgen regelmatig vragen over het plaatsen van laadstations voor elektrische auto's van zowel particuliere als zakelijke klanten. Bent u op zoek naar een laadstation voor thuis? We vertellen u graag over de mogelijkheden. 

Neem direct contact op

Duurzaamheid speelt een belangrijke rol in ons leven. Dat vinden we bij Beyer Installatie erg belangrijk en om die reden stemmen we onze dienstverlening af op duurzame oplossingen. We volgen de ontwikkelingen in de markt op de voet en weten daardoor precies wat er speelt. Met een laadstation voor thuis speelt u natuurlijk zelf ook in op duurzaamheid. Met een elektrische auto heeft u immers een auto die geen uitstoot van CO2 meer heeft. 

Laadstation thuis

Gaat u binnenkort een elektrische auto aanschaffen of rijdt u al elektrisch en wilt u graag thuis de beschikking over een laadstation? Neem dan contact met ons op. Wij ontzorgen u volledig bij de aanschaf en installatie van een laadstation bij u thuis. In de eerste plaats denken we graag met u mee over de meest ideale plaats voor uw eigen laadstation. Vervolgens verzorgen onze gecertificeerde installateurs de volledige installatie voor u, tot en met het graaf- en straatwerk aan toe! U hoeft uw elektrische auto alleen nog maar aan te sluiten! 

Laadstations voor thuis - de varianten

Als u een laadstation voor thuis wilt aanschaffen, heeft u de keuze tussen een aantal varianten. Zo is de zogenaamde wallbox wellicht het meest geschikt voor thuisgebruik. De box kan gemakkelijk aan de muur worden bevestigd en is daardoor erg gebruiksvriendelijk. Onder particulieren is deze thuislader misschien wel de meeste gekozen variant. 

Een laadstation die ook populier is voor thuisgebruik is de traditionele laadpaal. Dit is de variant die vaak ook voor zakelijk gebruik wordt gekozen en die wellicht het meest bekend is. Een van de grootste voordelen van deze laadpaal is dat duo-laden mogelijk is omdat er 2 laadpunten op de paal zitten. Zo kunnen er twee elektrische auto's tegelijk worden opgeladen. 

Laadstation thuis nodig? Neem contact met ons op!

Laadstations door Beyer Installatie

Wij leveren verschillende merken laadstations, afhankelijk van uw wensen waarbij design en het type gebruik een belangrijke rol spelen. Zo bieden wij naast laadstations voor thuis ook laadstations voor commerciële locaties zoals kantoorgebouwen of parkeergarages. Lees bijvoorbeeld hoe we Volvo dealer Van der Wulp hebben voorzien van nieuwe laadpalen. 

Bent u geinteresseerd in de aanschaf van een of meerdere laadstations thuis of bij uw bedrijf? Neem dan contact met ons op. We vertellen u graag over laadstations en wat we voor u kunnen betekenen. 

Meer informatie

Neem contact op