Elektriciteitsplan

Het aanleggen van elektriciteit in huis, in een bedrijfspand of bij u op kantoor begint altijd met het maken van een elektriciteitsplan. Dat plan moet bestaan uit twee dingen: duidelijke plattegrond met de juiste aansluitingen en een ontwerp van de installatie. Deze zaken bieden een overzicht van de gehele elektrische installatie van uw huis, uw bedrijf of kantoor en moeten voldoen aan de juiste normen.

Neem contact op

Verplichte keuring voor het elektriciteitsplan van uw huis

Een installatieontwerp, onderdeel van het elektriciteitsplan, is niet alleen behulpzaam tijdens het aanleggen van elektra. Het is ook verplicht wanneer uw installatie door een erkend inspecteur wordt gekeurd. Deze keuring is verplicht om de veiligheid van uw elektriciteitsplan te garanderen. De keuring is verplicht in de volgende gevallen:

  • Als u uw woning verkoopt en een installatie heeft van vóór 1 oktober 1981;
  • Na een renovatie of het wijzigen van de installatie (denk bijvoorbeeld aan zonnepanelen);
  • Wanneer er een nieuwe installatie is geplaatst.

(Als uw installatie is afgekeurd en vervolgens is verbeterd, vindt er nog een herkeuring plaats)

Download onze brochure

Wij kunnen u onder andere ondersteunen bij de volgende zaken:

Elektriciteitsplan maken

Nieuw elektriciteitsplan nodig voor in uw huis, uw bedrijfspand of kantoor?

Als u een nieuw elektriciteitsplan nodig heeft in uw huis, in uw bedrijfspand of uw kantoor dan adviseert Beyer Installatie u daar graag over. Het aanvragen van een offerte voor een elektriciteitsplan is dan ook geheel vrijblijvend. Samen met u bekijken we dan de mogelijkheden en maken desgewenst plannen voor de uitvoer. Meer weten? Neem dan gerust contact met ons op. Bel naar 0186 - 69 30 99 voor meer informatie.

Neem contact met ons op

Neem contact op