Elektrische installatie

Het is belangrijk dat uw elektrische installatie goed in orde is. Beyer Installatie is gespecialiseerd in alle soorten installaties. Van woningen met domotica tot het vervangen van groepenkasten en van data-installaties tot duurzame verlichting. Onze werknemers verzorgen de elektrische installatie zowel particulier als voor bedrijven.

Neem contact op

Elektrische installatie aanleggen?

In de gemiddelde bouwmarkt kunt u alle materialen vinden die u nodig heeft om zelf een elektrische installatie aan te leggen. Het is echter van belang om niet onvoorbereid aan de slag te gaan. Het is belangrijk om precies te weten wat u doet, met het oog op uw eigen veiligheid. In veel gevallen is het dan ook raadzaam om het aanleggen van de installatie te laten verzorgen door een vakman.

De installateurs van ons elektrotechniek bedrijf komen met alle plezier bij u langs om uw installatie aan te leggen. Wij hebben veel materialen op voorraad en wat niet aanwezig is bestellen wij direct voor u. 

Elektrotechnische installatie

Elektrische installatie thuis

In uw huis heeft u vele elektrische apparaten. Om deze zo goed mogelijk te laten werken is het belangrijk dat uw elektrische installatie goed verzorgd is. Dit is voor Beyer Installatie geen enkel probleem.

Wij verzorgen de installatie van allerlei soorten elektrische apparaten. Het vervangen van uw meterkast is hier een voorbeeld van. Maar ook het bijmaken van een stopcontact of het aansluiten van elektrische apparaten in uw keuken verzorgen wij.

Download onze brochure

Meer weten? Download de brochure van Beyer Installatie

Veilige elektrische installatie

Veiligheid speelt hier een belangrijke rol bij. Wij adviseren u geen risico`s te nemen bij de elektrische installatie bij u thuis. Elektrotechnisch Installatiebedrijf Beyer is InstallQgecertificeerd. Dit is de hoogst haalbare certificering in onze branche en staat voor goede kwaliteit en veiligheid. Met een dergelijk certificaat tonen we onze professionaliteit en vakbekwaamheid aan en bent u er zeker van dat uw elektische installatie optimaal aansluit bij de hoge kwaliteitseisen die worden gesteld! 

Voor meer informatie bezoekt u InstallQ.nl.

Elektrotechnisch installatie bedrijf

Ook voor de elektrische installatie van bedrijven zijn wij de juiste partner, bijvoorbeeld in de industrie of de utiliteit. Door Beyer Installatie in te schakelen als onderaannemer bij de nieuwbouw van uw bedrijf, nemen wij alle zorgen wat betreft de installatie uit handen. Wij kunnen ook de elektriciteit vernieuwen in oudere panden.

Naast nieuwbouw zijn wij ook voor andere werkzaamheden in te zetten. Zo bent u voor (nood)verlichting, het installeren van camerasystemen of een eenvoudige uitbreiding van uw elektrische installatie bij Beyer Installatie aan het juiste adres. Wilt u onderhoud aan uw installaties laten uitvoeren? Ook dan schakelt u ons in; Beyer Installatie is uw elektrisch installatiebedrijf!

Naast elektro zijn wij gespecialiseerd in beveiliging en duurzaamheid. Van een compleet beveiligingsplan met de meest moderne bewakingscamera's tot een dak vol zonnepanelen; wij verzorgen het totaalpakket voor bedrijven.

Beyer Installatie technische installatie

Contact over elektrische installatie

Wilt u meer weten over de elektrische installatie bij u thuis of bij uw bedrijf? Neem dan direct contact met ons op! Eén van onze medewerkers staat u graag uitgebreid te woord. Ook is het mogelijk om vrijblijvend een offerte op te vragen.

Neem contact met ons op

Neem contact op