Elektro bedrijf

Elektro bedrijven zijn er in overvloed. Beyer Installatie onderscheidt zich van andere bedrijven op verschillende punten. Zo kunt u bij ons elektro bedrijf vrijblijvende offertes aanvragen, verzorgen wij de elektrische installatie die u wilt en staat veiligheid bij ons zeer hoog in het vaandel. 

Download onze brochure

Elektro bedrijf werkzaamheden

Als elektro bedrijf voeren wij vanuit ons moderne pand in Oud-Beijerland een groot aantal werkzaamheden uit. Dit doen wij zowel voor particulieren als voor bedrijven. Hieronder hebben wij opgesomd welke werkzaamheden wij onder andere uitvoeren als elektro bedrijf:

Ook voor de nieuwste toepassingen op het gebied van elektro kunt u bij Beyer Installatie terecht. U kunt daarbij bijvoorbeeld denken aan domotica in uw woning. Mocht u op zoek zijn naar een elektro bedrijf voor andere werkzaamheden dan die hierboven genoemd zijn, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Beyer Installatie Elektro bedrijf

Werkgebied van ons elektro bedrijf

Beyer Installatie is gevestigd in een modern pand in Oud-Beijerland, voorzien van de nieuwste technieken op het gebied van elektro. Ons elektro bedrijf werkt daarom met name in de brede omgeving van Oud-Beijerland. Wij kunnen zeer snel ter plekke zijn in de volgende plaatsen: 

Onze werkwijze

Wij luisteren altijd naar u als klant, maar delen ook onze eigen visie. Zo kunnen wij u adviseren over de beste elektro-oplossing. Op basis van uw wensen maken wij een ontwerp, een tekening. Vervolgens realiseren wij de installatie zoals u van ons verwacht. Hierbij staan veiligheid en kwaliteit bij ons altijd op de eerste plaats. Zo zorgen wij ervoor dat u tot in de puntjes tevreden bent! Dankzij deze werkwijze staan wij in de omgeving van Oud-Beijerland bekend als een betrouwbare partij die hoge kwaliteit levert.

"Ik heb klanten waar ik al bijna 40 jaar over de vloer kom." - Simon Beyer

Beyer Installatie elektro bedrijf

Contact opnemen met ons elektro bedrijf

Woont u ergens anders en bent u ook op zoek naar een elektro bedrijf gespecialiseerd in elektro aansluiting? Beyer Installatie is een flexibel bedrijf. Schroom daarom niet om contact met ons op te nemen wanneer u ergens anders woont. Wij helpen u graag met de elektrische installatie. 

Maak direct een afspraak

Neem contact op