Elektro installateur

Iedereen heeft te maken met elektriciteit. Denk bijvoorbeeld aan het licht in uw huis, het stopcontact waar uw wekker mee verbonden is of de koelkast. Het is belangrijk dat u elektriciteit op de juiste manier kunt gebruiken. Beyer Installatie verzorgt als elektro installateur de elektrische installatie in uw woning of bedrijfspand. 

Direct een elektro installateur nodig?

Elektro installateur inschakelen

Wij zijn als elektro installateur in te schakelen voor zowel bedrijven als particulieren. Bent u toe aan uitbreiding op uw werk en moeten er elektrische installaties worden uitgevoerd? Of wilt u een camerasysteem laten installeren in uw woning? Bij Beyer Installatie kunt u een vrijblijvende offerte opvragen.

Elektro installateur

Ditzelfde geldt voor de elektrische installatie bij uw thuis. Het vervangen van uw meterkast of het bijmaken / verplaatsen van stopcontacten is voor ons geen enkel probleem. Wij zijn gevestigd in Nieuw-Beijerland, maar werken als elektro installateur onder andere in Oud-Beijerland en de gehele Hoeksche Waard en ver daarbuiten.

Download onze brochure

Veiligheid bij Beyer Installatie

Als elektro installateur weten wij hoe belangrijk veiligheid is wanneer er met elektriciteit wordt gewerkt. Veiligheid staat daarom bij ons hoog in het vaandel. Zo maakt Beyer Installatie gebruik van schakelmateriaal van het merk Gira. Dit merk staat voor uitstekende kwaliteit. Ook zijn wij InstallQ gecertificeerd. Dit is de hoogste certificering in onze branche en staat voor goede kwaliteit en veiligheid. 

Als elektro installateur hebben wij al een groot aantal projecten succesvol afgerond. Van de uitbreiding van een kantoorpand, tot het installeren van een videofooninstallatie. Bekijk onze projecten!

Wilt u Beyer Installatie inschakelen als elektro installateur voor uw elektrische installatie? Neem direct contact met ons op. Wij helpen u graag als electro installateur! 

Neem contact op

Neem contact op