Elektrotechnisch installateur

Als elektrotechnisch installateur kunnen wij alle elektrotechnische werkzaamheden voor u uitvoeren. Wij kunnen bijvoorbeeld extra stopcontacten voor u maken, maar wij kunnen ook een compleet intercomsysteem installeren. De mogelijkheden zijn eindeloos. 

Vraag naar de mogelijkheden

Vakkundig en betrouwbaar

Beyer Installatie is al bijna dertig jaar actief als elektrotechnisch installateur. U kunt daarom volledig vertrouwen op onze jarenlange ervaring in de regio. Wij pakken ook graag de elektrotechnische werkzaamheden voor u of uw bedrijf op, zodat al uw apparatuur naar behoren werkt. Niet alleen door onze jarenlange ervaring bent u verzekerd van kwaliteit en veiligheid, maar ook dankzij ons verkregen KOMO-Instal certificaat.

Uw gespecialiseerde elektrotechnisch installateur

Voor zowel de particuliere markt als de zakelijke markt zijn wij de ideale partner. Als elektrotechnisch installateur kunnen wij u uitstekend van dienst zijn. Loop geen risico’s met uw elektrische installaties, maar laat deze verzorgen door elektro installateur Beyer Installatie. Wij zorgen dat uw installaties compleet veilig en betrouwbaar zijn. Hiervoor maken wij gebruik van Gira schakelmateriaal, wat bekend staat om de uitstekende kwaliteit. Zo kiest u voor 100% veiligheid en het beste resultaat. 

Elektrotechnisch installateur

Specialist in uw omgeving

Beyer Installatie is gevestigd in Nieuw-Beijerland, maar levert diensten in de wijde omgeving daarvan. In heel Zuid-Holland kunt u rekenen op de uitstekende service van onze elektromonteurs. Dankzij de vrij centrale ligging kunnen wij bijvoorbeeld heel snel aanwezig zijn in Dordrecht of Spijkenisse. Deze flexibele en snelle service is ideaal voor zowel bedrijven als particulieren, want ook bij problemen kunt u rekenen op onze hulp.

Download onze brochure

Elektrotechnisch installateur inschakelen

Heeft u behoefte aan een helpende hand op het gebied van elektrotechnische installaties? Neem dan contact op met één van onze medewerkers. Wij staan u graag te woord en vertellen wat onze elektrotechnisch installateur voor u kan betekenen. 

U kunt ons contactformulier invullen, zodat wij u een schriftelijke reactie kunnen sturen. Wij zijn ook telefonisch bereikbaar op 0186 - 69 30 99. Leg gerust al uw vragen aan ons voor, waarna wij graag een afspraak met u maken. Wij voorzien u graag van ons vakkundige advies.

Neem contact met ons op

Neem contact op