Installatie elektriciteit

Zelf de installatie van elektriciteit verzorgen is absoluut niet verboden, maar in veel gevallen is het raadzaam dit toch te laten verzorgen door een gespecialiseerde partij. Zo hebben we bij Beyer Installatie veel inhoudelijke vakkennis en vele jaren ervaring met de installatie van elektriciteit.

Neem contact op

Veilige installatie van elektriciteit

Wij werken uitsluitend met materialen van de hoogste kwaliteit. Wij hebben tijdens het uitvoeren van de installatie van elektriciteit veel oog voor veiligheid. Niet voor niets zijn wij dan ook InstallQ gecertificeerd. Met een dergelijk certificaat tonen wij de professionaliteit van ons bedrijf en de vakbekwaamheid van onze elektrotechnisch installateurs aan. Zakelijke opdrachtgevers en consumenten krijgen met deze certificaten de zekerheid dat installaties duurzaam zijn en veilig zijn ontworpen. Graag verzorgen wij ook voor u de installatie van elektriciteit. Denk ook aan stopcontacten aanleggen. Maar onze dienstverlening op het gebied van elektrotechniek gaat veel verder dan dat. 

Download onze brochure

Onze dienstverlening rondom elektrotechniek

Al ruim 30 jaar zijn wij de specialist als het gaat om elektrotechnische installaties voor zowel bedrijven als particulieren. Onze elektrotechnisch installateurs installaleren, onderhouden en keuren elektrische installaties. U kunt hierbij denken aan domotica installaties, noodverlichting en datanetwerken

Wilt u uw groepenkast vervangen, uw meterkast opnieuw laten inrichten of andersoortig aanleggen? Neem dan contact op met Beyer Installatie. 

Beyer Installatie is uw ook graag van dienst voor de (jaarlijks verplichte) inspectie van uw elektrische installatie. Ook het keuren van de elektrische installatie als van de algehele elektriciteitsnetwerk in uw woning laat u over aan onze experts.

Neem contact met ons op 

Meer informatie over elektriciteit installatie

Wilt u weten wat Beyer Installatie voor u kan betekenen met betrekking tot elektriciteit installatie, dan horen wij graag van u. U kunt ons telefonisch bereiken op 0186 - 69 30 99. Geeft u de voorkeur aan contact per e-mail, vult u dan ons contactformulier in. Eén van onze medewerkers helpt u graag bij de installatie van elektriciteit. 

Neem contact op

Neem contact op