Installatiebedrijf Dordrecht

Bent u op zoek naar een elektro installatiebedrijf in Dordrecht of omgeving? Moet u een lampje installeren, uw meterkast inrichten of de gehele elektrische voorziening installeren? Schakel dan Beyer Installatie in. Ons installatiebedrijf verzorgt in Dordrecht graag uw elektrotechniek. Geen klus is ons te groot of te klein, we gaan met alle plezier voor u aan de slag.

Installatiebedrijf in Dordrecht: particulier en zakelijk

Beyer Installatie is gespecialiseerd in installatiewerk voor zowel particulieren als voor bedrijven. Daarnaast werken wij veel voor aannemingsbedrijven. Als installatiebedrijf in Dordrecht en omgeving verrichten wij installatiewerk bij u thuis of bij uw bedrijf. Wij zijn inzetbaar voor grote en kleine klussen. Beyer Installatie is een KOMO-Instal gecertificeerd bedrijf. Wij voeren al het installatiewerk in Dordrecht op een veilige manier uit.

Download onze brochure

Ons installatiebedrijf komt bij u langs in Dordrecht

Ons installatiebedrijf komt graag bij u langs in Dordrecht om voor u de elektrotechnische werkzaamheden uit te voeren. Heeft u nog vragen over wat wij voor u kunnen betekenen, dan horen wij dat graag van u. Neem contact met ons installatiebedrijf op door het contactformulier in te vullen of te bellen naar 0186 - 69 30 99

Neem contact op