Elektrische installaties keuren? Wij helpen van A tot Z

Elektrische installaties keuren is belangrijk voor de veiligheid en efficiëntie van uw elektranetwerk. Ongeacht of dat bij u thuis is of op de werkvloer. Ongevallen met ernstige gevolgen komen regelmatig voor wanneer installaties niet tijdig gekeurd worden. Door periodiek onderhoud uit te laten voeren en uw elektrische installaties regelmatig te laten keuren, voorkomt u onnodige problemen en gevaren.

Vraag een offerte aan

Elektrische installaties keuren: particulieren

Elektrische installaties keuren verzorgt Beyer Installatie voor zowel de particulieren als de zakelijke markt. Wilt u uw woninginstallaties keuren met behulp van onze professionals? Dan bent u verzekerd van een veilige leefomgeving. Zo is de kans op kortsluiting met als gevolg brand aanzienlijk kleiner. Omdat veiligheid voor Beyer Installatie erg belangrijk is, zijn wij een KOMO-Instal-gecertificeerd bedrijf. Dit is de hoogst mogelijke certificering in de elektrabranche. Woninginstallaties keuren wij daarom op grondige en professionele wijze.

Vraag een woningkeuring aan

Elektrische installaties keuren: bedrijven

Wilt u elektrische installaties laten keuren in uw bedrijf? Wij werken ook veelvuldig voor de zakelijke markt. Door uw bedrijfsinstallaties periodiek door ons te laten keuren, heeft u minder kans op bedrijfsschade als gevolg van een elektrische storing. Tijdens het keuren van de bedrijfsinstallaties sporen wij defecten op en repareren wij deze meteen. Dit doen wij door middel van specialistische apparatuur.

Vraag een bedrijfskeuring aan

Wat gebeurt er tijdens een keuring?

Wanneer uw elektrische installaties worden gekeurd, doorlopen wij een nauwlettend stappenplan om er zeker van te zijn dat we niets over het hoofd zien. De belangrijkste aspecten van zo'n keuring zetten we hieronder uiteen.

elektrische installaties keuren

 • Testen van de aardlekbeveiliging
 • Meten van de aardlekbeveiliging
 • Nalopen van de aardingsweerstand
 • Controleren van de isolatieweerstand
 • Beoordelen van de elektriciteitskast(en)

Komen wij kritiekpunten tegen die tot mogelijk gevaar of een storing leiden, dan lossen we dit direct op. Dat doen we uiteraard in overleg met u, de klant. Ook wanneer wij minder urgente zaken tegenkomen die aandacht vereisen, geven wij u het benodigde advies.

Download onze brochure >

Tijdens het keuren van elektrische installaties, is er een aantal normen dat nageleefd dient te worden. NEN 1010 is één van deze normen. NEN 1010 is de veiligheidsbepaling voor laagspanninginstallaties. Deze bevat de minimumeisen waaraan elektrische installaties in uw woning of uw bedrijf moeten voldoen. Ook met NEN 3140 kan uw elektrische installatie gekeurd worden.

Vraag een offerte aan

Elektrische installaties keuren? Kies voor Beyer!

Het team van Beyer Installatie

Wilt uw elektrische installatie laten keuren door Beyer? Dan garanderen wij u een duurzaam elektrabedrijf met ruim 30 jaar ervaring in de particuliere én de zakelijke branche. Onze klanten kunnen bij ons terecht voor:

 • Installaties in keuken of aanbouw
 • Vervangen meterkasten
 • Bijmaken of verplaatsen van stopcontacten
 • Verhelpen van aardlekstoringen
 • Keuringen en onderhoud
 • Duurzame energievoorzieningen zoals zonnepanelen
 • Inbraakbeveiliging
 • Brandbeveiliging
 • Led-verlichting
 • En nog veel meer...

Beyer Installatie heeft een onderscheidende positie in de elektramarkt. Wij staan bekend als dé specialist in de volgende omgevingen: Nieuw-Beijerland, Alblasserwaard, Brielle, Dordrecht, Goeree-Overflakkee, Hellevoetsluis, Hoeksche-Waard, Oostvoorne, Oud-Beijerland, Spijkenisse.

De medewerkers van Beyer zijn betrokken, kritisch, communicatief vaardig, projectgedreven en flexibel. Behalve uitstekende service op persoonlijk niveau, staan we ook garant voor een scherpe en eerlijke prijs. Daarvoor krijgt u de best denkbare kwaliteit en dienstverlening die wij u kunnen bieden.

Vraag een offerte aan

Liever bellen? Dat kan via 0186 - 69 30 99

Neem contact op