Laadpaal op de zaak

Laadpaal op de zaak nodig? Dat kunnen wij ons, als elektrotechnische installatiebedrijf, erg goed voorstellen. De vraag naar elektrische auto's is in de laatste jaren enorm gestegen. Met deze stijgende interesse in auto's stijgt natuurlijk ook de vraag naar laadstations. Wij worden met regelmaat ingeschakeld voor het aanleggen van een of meerdere laadpalen op de zaak. We helpen u graag verder! 

Neem contact op

'Duurzaamheid'; het is vandaag de dag niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven en speelt een steeds belangrijkere rol. Dat is ook een van de redenen waarom we onze dienstverlening steeds meer afstemmen op duurzame oplossingen. Een van die oplossingen is het aanbieden van dienstverlening rondom de laadpaal op de zaak!  

Laadpaal op de zaak

Heeft u een zakelijk wagenpark met een of meerdere elektrische leaseauto’s? Dan wilt u waarschijnlijk graag de beschikking hebben over een laadpaal op de zaak of zelfs meerdere laadstations. Wij zijn gespecialiseerd in de aanleg van deze laadpalen bij u op het bedrijf en vertellen u graag over de mogelijkheden. Deze laadpalen zijn namelijk belangrijk voor uw personeel, maar zeker ook voor uw klanten en relaties.

Vervolgens verzorgen onze gecertificeerde installateurs de volledige installatie, tot aan het graaf- en straatwerk toe. De elektrische auto’s hoeven alleen nog maar aangesloten te worden.

Laadpaal door Beyer Installatie laten aanleggen

Onze laadpaal installateurs zijn experts op het gebied van het aanleggen en installeren van laadpalen bij u op de zaak. We adviseren graag over de beste plek van de laadpaal of -palen en verzorgen vervolgens de volledige installatie, tot aan het graafwerk en straatwerk aan toe. De elektische auto's hoeven eigenlijk alleen nog maar te worden aangesloten! 

Laadpaal op de zaak

De keuze voor wat betreft laadstations is inmiddels vrijwel eindeloos. Zo kunt u kiezen uit verschillende soorten designs en typen laadpalen. Kiest u bijvoorbeeld voor single of voor duo laadpalen?

Wij werken met een aantal verschillende merken waar wij veel vertrouwen in hebben. De keuze van het type laadstation is van een aantal factoren afhankelijk, waaronder de plek ten opzichte van de meterkast. Maar iedere laadpaal die we installeren is geschikt voor elk type elektrische auto.  

Voordelen van een laadpaal op de zaak

Het aanschaffen van een laadpaal op de zaak heeft een aantal voordelen:

  1. Extra service
    Met een laadpaal bij u op de zaak biedt een stukje extra service aan voor uw medewerkers én klanten en relaties. Het is inmiddels net zo normaal geworden als het aanbieden van Wifi; een laadpaal voor het laden van een elektrische auto. Vandaar dat steeds meer mensen het als vanzelfsprekend zullen zien dat er een of meerdere laadpalen bij u op de zaak geplaatst zijn. 
  2. Laadpaal als inspiratiebron
    Het faciliteren van elektrische leaseauto's en het plaatsen van een of meerdere laadvoorzieningen bij u op de zaak kan een inspiratiebron zijn voor uw personeel en klanten of relaties. U bent met duurzaamheid bezig en dat kan anderen aansporen ook bewuster duurzame(re) keuzes te maken. 
  3. Laadpaal subsidie
    Er zijn veel soorten subsidie waar u aanspraak op kun maken bij het kopen van een laadpaal voor op de zaak. De investering hoeft dan niet erg hoog te zijn.

Laadpaal op de zaak? Let op!

Sinds 2020 is er een nieuwe regel met betrekking tot laadpalen bij u op de zaak. In verhouding moet er 1 laadpaal zijn op elke 10 parkeerplaatsen die het bedrijf biedt. Dit geldt voor nieuwbouw kantoren of panden die ingrijpend gerenoveerd worden. Bestaande bedrijven zijn vanaf 2025 verplicht om 1 laadpunt te hebben op elke 20 parkeerplekken.

Laadpaal op de zaak nodig?

Wilt u meer weten over een laadpaal op de zaak? Of bent u geïnteresseerd in het laten installeren van een of meerdere laadpalen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! We vertellen u graag over de mogelijkheden van een laadpaal bij u op de zaak!

Neem contact op

Neem contact op