Complete installatie in woning te Oud-Beijerland

Van de heer en mevrouw Lagrand kregen wij de opdracht via Aannemingsbedrijf Roos uit Nieuw-Beijerland om deze prachtige woning van een installatie te voorzien.

De totale installatie werd door ons uitgevoerd: elektrotechnische installatie, alarminstallatie, camera-installatie, domotica en dali-geregelde ledverlichting.

"Voor de bouw van onze nieuwe woning aan de Papeweg in Oud-Beijerland werd Beyer Installatietechniek door de aannemer (Henk Vermaas, directeur van Aannemingsbedrijf Roos) voorgesteld als de huisleverancier voor de elektrische installatie. Een lokale ondernemer sloot goed aan bij onze wens om de woning zo veel mogelijk vorm te laten geven met partijen uit de Hoeksche Waard. Omdat ik het belangrijk vind om persoonlijk contact te hebben met de onderaannemers heb ik direct gebeld met Simon Beyer. Dit was de start van een prettige samenwerking waarbij Beyer niet alleen de reguliere elektrische installatie heeft verzorgt maar ook een KNX Domotica oplossing heeft geïmplementeerd en de het alarmsysteem, de buitencamera’s, ledverlichting en warmtestralers heeft verzorgd. Tijdens de bouw heb ik contact gehad met diverse medewerkers van Beyer. Er werd, ondanks de drukte in de bouw, de tijd genomen om zaken uit te zoeken en op diverse vlakken kwamen de medewerkers met een goed en gedegen advies. Met de aan het project gekoppelde elektricien, Jim Govers, heb ik prima kunnen klankborden. Hij was de “vooruitgeschoven post” en dacht mee om gezamenlijk de beste oplossing te realiseren. Hierbij was eigenlijk niets te veel, hierbij schakelde hij met de binnendienst waar nodig. Wat ik echt noemenswaardig vind is de benaderbaarheid en gedrevenheid van Jim om een goed product neer te zetten wat aansloot bij mijn wensen. Zelfs in de avonduren heeft hij me diverse keren gebeld om zaken en/of ideeën af te stemmen. Ik beveel Beyer Installatie ook aan bij mensen in mijn omgeving die voornemens zijn een nieuwe woning te gaan bouwen."

Michel Lagrand

Disciplines

Elektro
Beveiliging
Duurzaam

Neem contact op