Projecten

De Notenshop in Strijen

Al enige tijd kwamen wij bij onze klant “De Notenshop” over de vloer voor diverse elektrawerkzaamheden zoals bijvoorbeeld aanpassingen in de installatie, datanetwerk of een auto laadstation.

Toen ons verteld werd dat er ontwikkelingen waren voor een uitbreiding middels nieuwbouw en ook gevraagd werden deze voor de klant te installeren, waren we uiteraard zeer vereerd met die aanvraag!

Inmiddels zijn we volop bezig met het aanbrengen van kabelgoten, installaties in de scheidingswanden en hopen we binnenkort te gaan starten met het monteren van de verlichting en aanbrengen van de benodigde kilometers bekabeling.

In dit pand realiseren we naast die verlichting ook de elektrische installatie, datanetwerk, brandmeldinstallatie en bekabeling voor de alarminstallatie.

Over de Notenshop 

De Notenshop is afgelopen jaren sterk gegroeid, vooral op het gebied van online verkoop van Noten, Superfood, Muesli&Granen, en nog veel meer, waaronder inmiddels ook jam! Kortom neem ook gerust eens een kijkje op hun website www.denotenshop.nl.

 

Disciplines

Elektro
Beveiliging

Neem contact op