Projecten

De Notenshop in Strijen

Al enige tijd kwamen wij bij onze klant “De Notenshop” over de vloer voor diverse elektro-werkzaamheden zoals bijvoorbeeld aanpassingen in de installatie, datanetwerk of een autolaadstation.

Toen ons verteld werd dat er ontwikkelingen waren voor een uitbreiding middels nieuwbouw en ook gevraagd werden deze voor de klant te installeren, waren we uiteraard zeer vereerd met die aanvraag!

Werkzaamheden

Voor deze klant hebben we de volgende werkzaamheden uitgevoerd: het aanbrengen van kabelgoten, installaties in de scheidingswanden en het monteren van de verlichting en aanbrengen van de benodigde kilometers bekabeling. Daarnaast hebben we ook de elektrische installatie, datanetwerk, brandmeldinstallatie en bekabeling voor de alarminstallatie gerealiseerd.

Met dit mooie nieuwe pand en geautomatiseerde inpakafdeling kunnen zij nog beter hun bestellingen de deur uit krijgen. Fijn dat we voor deze klant mochten meewerken aan hun nieuwste uitbreiding.

Over de Notenshop 

De Notenshop is afgelopen jaren sterk gegroeid, vooral op het gebied van online verkoop van Noten, Superfood, Muesli&Granen, en nog veel meer, waaronder inmiddels ook jam! Kortom; neem ook gerust eens een kijkje op hun website www.denotenshop.nl.

Notenshop Strijen - Elektrotechnische installatie

Notenshop Strijen - Elektrotechnische installatie

Notenshop Strijen - Elektrotechnische installatie

Disciplines

Elektro
Beveiliging

Neem contact op