E-installatie t.b.v. zonnepanelen bij WebNL in Stellendam

WebNL heeft een groene stap voorwaarts gezet. In samenwerking met Doman Comfort hebben we in totaal bijna 700 zonnepanelen op het dak van het WebNL pand in Stellendam geplaatst. 

Het lege dak van het WebNL pand in Stellendam is sinds mei van dit jaar niet meer leeg; we hebben het helemaal vol gelegd met in totaal bijna 700 zonnepanelen. Deze "gave opdracht" hebben we in samenwerking met Doman Comfort uitgevoerd. Jaap Jan Beyer van Doman Comfort heeft WebNL maximaal ontzorgt door naast het plaatsen van de zonnepanelen ondere andere ook zorg te dragen voor een nieuw energie contract en het regelen van een bruto productie meter, tbv de SDE subsidie.

Met een bruto-productiemeter kun je meten hoeveel energie de zonnepanelen (of een andere productie-installatie) opwekken.   

We hebben ook een nieuwe hoofdverdeler gemaakt waar de nieuwe aansluiting 3x250 amp. op geinstalleerd kon worden. Dit is door de monteurs van Beyer Installatie in de avonduren verzorgd, zodat de medewerkers van WebNL zonder problemen door konden werken. Nadat de omvormers ook aangesloten waren, kon deze energiebesparende installatie opgeleverd kon worden.

Prachtig voorbeeld van een mooie samenwerking tussen Beyer Installatie en Doman Comfort!

Ook geïnteresseerd in energiebesparing? Neem contact met ons op!

Neem contact met ons op

Pieter Struik, directeur van WebNL, plaatste een mooi bericht op zijn LinkedIN pagina naar aanleiding van onze werkzaamheden.  

Disciplines

Elektro
Duurzaam

Neem contact op