Een dak vol zonnepanelen voor RoosRos Architecten

‘RoosRos Architecten mocht in 2018 het ontwerp maken voor de nieuwbouw van Beyer Installatie en tevens de bouw begeleiden. Tijdens de afbouw installeerde Beyer op het dak een prachtig zonnesysteem. Simon Beyer vertelde enthousiast over hoe de werking van het systeem beneden in de kantine continue te volgen is op een beeldscherm. We waren bij RoosRos ook aan het nadenken over zonnepanelen en toen we eenmaal kennisgemaakt hadden met het systeem van Beyer waren we verkocht.
Eind juni zijn de panelen op het dak van RoosRos gemonteerd. Er kwam een efficiënte werkploeg die in enkele dagen tijd onze ruim 170 panelen vakkundig aanbracht. Wij zijn er heel content mee! Dankzij het professionele advies van Beyer is elk paneel individueel uit te lezen. Dat is wel zo handig mocht er ergens iets aan de hand zijn. Via een speciale app kunnen we elke dag het opgewekte vermogen inzien. Dat werkt helaas wel een beetje verslavend… Zeker omdat het sinds juni alleen maar zomer is geweest in Nederland!
Vanuit ons vak zien we nog heel veel lege daken in Nederland. Dus als RoosRos roepen we: “Kom op Beyer Installatie, leg vol die daken!”’

- Arie-Willem de Winter, projectmanager bij RoosRos Architecten

Disciplines

Duurzaam

Neem contact op