Projecten

Efficiënt parkeersysteem voor 21 parkeerplekken

We zijn verheugd om aan te kondigen dat ons recente installatieproject bij de VVE Andante in Oud-Beijerland met succes is afgerond! Het is altijd een genoegen om positieve feedback te ontvangen van onze gewaardeerde klanten. De laad- en Technische commissie van de VVE Andante heeft vriendelijk deze beoordeling met ons gedeeld:

"De laad- en Technische commissie van de VVE Andante te Oud-Beijerland, complimenteert hierbij het Technisch installatiebedrijf Beyer voor de realisatie van de infrastructuur, voor het installeren van laadstations ten behoeve van elektrische auto's. Tevens dank voor de operationalisering daarvan door deze aan te sluiten op het stroomnet. Gekozen is voor 3 fasen à 63 ampère, met de optie deze te verhogen tot 3x 80 ampère. Ter voorkoming van overbelasting is een load-balancing aan het systeem gekoppeld. De communicatie met de aan te brengen laadstations van het merk ZAPTEC, verloopt digitaal via 4G."

Door het gebruik van vlakbandkabel is voor 21 parkeerplekken een zeer eenduidig, maar bovenal flexibel systeem in de parkeergarage van het appartement tot stand gebracht.

We zijn dankbaar voor het vertrouwen dat de VVE Andante in ons heeft gesteld en zijn trots op het succes van dit project. 

Disciplines

Elektro
Duurzaam

Neem contact op