Projecten

Herstel installatie Autobedrijf Kooiman

Verzekeringsmaatschappijen vragen steeds vaker om een keuringsrapport ten aanzien het brandrisico van de elektrische installatie. In het keuringsrapport wordt aangegeven of de betreffende installatie nog voldoet aan de gestelde normen. Tevens wordt de aanrakingsveiligheid van de installatie beoordeeld. 

Naar aanleiding van het keuringsrapport worden wij met regelmaat ingeschakeld om de nodige aanpassingen aan de installatie uit te voeren. Zo ook voor Autobedrijf Kooiman in Oud-Beijerland. Wij hebben de elektrische installatie in alle panden van Autobedrijf Kooiman volledig gerenoveerd, wel zo veilig! 

Elektro speelt een belangrijke rol in ons leven. En deze rol wordt alleen maar groter. Het is van essentieel belang dat uw installatie goed op orde is. Beyer Installatie is gespecialiseerd in elektrotechniek. Onze werknemers hebben brede ervaring als het gaat om elektrotechnische installaties voor zowel particuliere opdrachtgevers als voor bedrijven. 

Wilt u meer weten over een elektrische installatie bij u thuis of bij uw bedrijf? Of wilt u meer informatie over de dienstverlening rondom de installatie? Neem dan direct contact met ons op! Onze medewerkers vertellen u hier graag over! 

Neem contact op

Disciplines

Elektro

Neem contact op