Intercominstallatie voor school in Oud-Beijerland

In de afgelopen periode hebben we een mooie Beveiligingsopdracht mogen uitvoeren voor de Eben-Haëzerschool in Oud-Beijerland. Deze school biedt kwalitatief goed onderwijs en heeft als missie dat het kinderen wil toerusten voor hun levensreis.

Wat hebben we gedaan op de school?

In de eerste plaats hebben we een splinternieuwe intercominstallatie ingebouwd. Deze Comelit intercominstallatie is voorzien van 2 handsfree toestellen en een koppeling naar het SIP telefoonsysteem dat ze op de Eben-Haëzerschool gebruiken. Hiermee kan opdrachtgever met de vaste of mobiele telefoon van de school de intercom bedienen en de deur openen.

De deuropener van de school is vervanger en voorzien van een tijdslot zodat bij de deur alleen geopend is en kan zijn bij ingestelde tijden. Tenslotte hebben we ook een geheel nieuwe belinstallatie geplaatst. Ook op deze belinstallatie is een tijdklok aangesloten. Op deze manier kan het schoolpersoneel op vast ingestelde tijden de buitenbel en/of de binnenbel afzonderlijk van elkaar regelen. Hierbij kan ook rekening worden gehouden met uitzonderingen zoals ouderavonden, vakantieroosters of schoolevenementen.

Wilt u meer weten over onze Beveilingsdienstverlening? Neem dan contact met ons op via het contactformulier op deze pagina. U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen via 0186 - 69 30 99. Rechtstreeks een e-mail sturen naar info@beyerinstallatie.nl kan natuurlijk ook!

Neem contact met ons op

Disciplines

Beveiliging

Neem contact op