Mooi beveiligingsproject bij Bakkerij Dam

Inbraakbeveiliging
Sinds 2017 installeert Beyer Installatie ook beveiligingsinstallaties. Voor Bakkerij Dam mochten wij onlangs een inbraak-, camera- en brandmeldinstallatie installeren. In overleg met onze opdrachtgever brachten we een installatie aan, waarbij de bakkers het alarm voor diverse zones apart in kunnen schakelen. Ruimtes waar niet gewerkt wordt, kunnen dus gerust onder alarm gezet worden.

Camerabeveiliging
We installeerden in de bakkerij eveneens een groot aantal camera’s. Deze hingen we op strategische plekken. Uiteraard ter beveiliging, maar ook om de goederenstroom van in- en uitgaande producten te monitoren.
Deze moderne camera’s archiveren de beelden op een Netwerk Videorecorder (NVR). Geautoriseerde bakkers kunnen de beelden ook via een app op hun smartphone bekijken, waar ze ook zijn.

Brandbeveiliging
In het kader van brandbeveiliging installeerden we een digitaal systeem van Notifier. In dit systeem zitten allerlei componenten zoals rookmelders, thermische melders, multi-criteria melders, handmelders, slow whoops en een aspiratiesysteem. Dit laatste systeem neemt via een buizenstelsel luchtmonsters uit een te beveiligen ruimte en analyseert deze op aanwezigheid van rookdeeltjes.

 

Disciplines

Beveiliging

Neem contact op