Stopcontacten aanleggen

In een bestaande woning zijn stopcontacten al aanwezig op bepaalde punten. Het kan hierdoor echter zo zijn dat u bijvoorbeeld in de keuken niet voldoende stopcontacten heeft om al uw apparaten op aan te sluiten. In dat geval is het verstandig om één of meerdere extra stopcontacten aan te leggen.

Kosten van stopcontacten aanleggen

De kosten voor extra stopcontacten aanleggen variëren. Zo is een opbouw stopcontact over het algemeen voordeliger dan een inbouw stopcontact. Stopcontacten aanleggen in een meterkast is daarentegen weer anders qua prijs dan een stopcontact maken in de badkamer.

Over het algemeen kost stopcontacten aanleggen tussen de €55,- en €80,-, maar dit is uiteraard afhankelijk van materiaalkosten en arbeidsloon, evenals de moeilijkheidsgraad van de werkzaamheden. Een offerte opvragen voor stopcontacten aanleggen geeft u meer inzicht in de kosten. 

Download onze brochure

Offerte voor stopcontacten aanleggen

Wilt u weten op welke termijn wij voor u stopcontacten aanleggen kunnen verzorgen, dan horen we graag van u. Vul ons contactformulier in of bel naar 0186 - 69 30 99. Eén van onze vakkundige medewerkers staat u graag te woord over alle mogelijkheden en de bijbehorende kosten van stopcontacten aanleggen.

Neem contact op