Toegangscontrole beveiliging

Denkt u erover na om uw bedrijf te voorzien van toegangscontrole beveiliging? Dan bent u op de juiste plaats terecht gekomen om meer informatie in te winnen. Beyer Installatie weet namelijk alles over bedrijfspand beveiliging. Daarom vertellen we u graag meer over de voordelen van een toegangscontrolesysteem. 

Veiligheid staat voorop

De voornaamste reden om toegangscontrole beveiliging voor uw bedrijfspand aan te schaffen, is uiteraard veiligheid. Door al uw klanten, bezoekers en werknemers geautoriseerd toegang te geven, weet u exact wie uw bedrijfspand binnenkomt en wanneer. Nog belangrijker dan dat: u bent er ook zeker van dat er geen ongenode gasten binnen zullen komen. Zo beveiligt u niet alleen uw gebouw en eigendommen, maar ook al uw medewerkers op een eenvoudige, efficiënte manier.

Download onze brochure

Efficiënte urenregistratie

Naast inbraakpreventie, brengt een toegangscontrolesysteem nog meer voordelen met zich mee. In het systeem kan namelijk per vertrek worden aangegeven wie nar binnen mag (en dus ook wie niet). Vaak krijgen mensen toegang tot het pand door middel van een tag, oftewel een pasje. Doordat het systeem zo exact kan opslaan hoe laat iedereen binnenkomt en hoe laat men vertrekt, dient toegangscontrole zo ook als vorm van urenregistratie. Ideaal! 

Toegangscontrole 

Waarom toegangscontrole beveiliging?

Gezien het groeiend aantal flexwerkplekken is toegangscontrole beveiliging ontzettend handig. Zo heeft u meer overzicht én inzicht. Maar ook wanneer u niet doet aan flexwerken, zorgt het systeem voor extra veiligheid en gemak (bij urenregistratie). Indringers vinden nu eenmaal steeds meer manieren om bij bedrijven binnen te dringen. Zo kunnen ze zelfs sleutels namaken. Pasjes zijn daardoor stukken veiliger. Ook hoeft u daardoor nooit meer uw sloten te vervangen.

De voordelen op een rij

  • Uw pand, eigendommen en werknemers zijn veilig
  • Stukken veiliger dan sleutels
  • Meer inzicht in aanwezigheid van personeel
  • Werkt handig in combinatie met urenregistratie
  • Vaak gebruikt bij bedrijven met flexwerkplekken

Toegangscontrole voor u

Bent u benieuwd wat Beyer Installatie voor uw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact met ons op via 0186 - 693 099 of vul ons contactformulier in. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden van toegangscontrole bij uw pand te inventariseren.

Behoefte aan een volledig veiligheidsplan? Ook dat is mogelijk. Op het gebied van inbraakbeveiliging en brandbeveiliging adviseren wij u graag. Zo zorgt u ervoor dat uw omgeving optimaal is beveiligd. Een zeer fijn idee. 

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Neem contact op