USB wandcontactdoos

In een tijd dat mobiele apparaten niet meer weg te denken zijn uit ons dagelijks leven is het des te vervelender als de batterij van een van deze apparaten leeg is! Een van de oplossingen voor dit probleem is de GIRA USB wandcontactdoos.

Deze wandcontactdoos heeft naast de normale voedingseenheid van Schuko ook USB-aansluitingen. Dankzij de dubbele USB-A- en USB-C-functies bent u uitgerust voor zowel oudere als toekomstige technologiestandaarden. Bovendien bent u er zeker van dat de batterij van uw mobiele apparaten nooit meer leeg is omdat u uw mobiele apparaat altijd en overal kunt opladen! 

Meer weten?

Wat is een USB wandcontactdoos? 

Een USB wandcontactdoos laat zich het beste als volgt beschrijven: één wandcontactdoos, twee USB-poorten, drie opties voor stroomvoorziening. 

USB wandcontactdoos

Het multifunctionele stopcontact biedt u de gelegenheid om verschillende apparaten, met verschillende stroomaansluitingen, vanuit één punt op te laden. Daarmee is de USB wandcontactdoos ideaal voor wie vaak vanuit huis werkt en is het ook een perfecte oplossing voor uw werknemers bij u op kantoor! 

Als elektrotechnisch installateur in de Hoeksche Waard en omgeving vinden wij het belangrijk om met meer dan goede materialen te werken. Dat is de reden waarom wij al jaren kiezen voor het schakelmateriaal van Gira. De materialen van Gira zijn niet alleen heel veilig, maar zien er ook nog eens erg modern uit. Het in Duitsland geproduceerde en ontwikkelde schakelmateriaal staat bekend om de kwaliteit, veelzijdigheid en duurzaamheid. Wij gebruiken verschillende soorten schakelmateriaal van Gira, waaronder de USB wandcontactdoos.

Functionaliteit & veiligheid

De USB wandcontactdoos van GIRA is verkrijgbaar in verschillende kleuren: zuiver wit glanzend, zuiver wit zijdemat en antraciet. Hierdoor past de USB wandcontactdoos in iedere wooninterieur of kantooromgeving. Kiest u voor een wandcontactdoos die op de achtergrond moet blijven? Of wilt u graag dat de USB wandcontactdoos er uit springt!

USB wandcontactdoos zwart van GIRA

Dankzij het vlakke ontwerp en de beperkte inbouwdiepte kan de wandcontactdoos gemakkelijk in een normale inbouwdoos worden geplaatst. Hierdoor is het mogelijk om drie stroomaansluitingen in één installatie te combineren. 

Veiligheid is een belangrijk thema dat ook bij Beyer Installatie hoog in het vaandel staat. Zo zijn wij bijvoorbeeld in het bezit van een InstallQ certificaat, het hoogste certificaat voor elektro installateurs die netjes, veilig en betrouwbaar te werk gaan en kwaliteit leveren. Niet voor niets werken wij daarom met het meest hoogwaardige schakelmateriaal dat in de markt verkrijgbaar is. 

Wilt u een GIRA USB wandcontactdoos aanschaffen? 

Wilt u schakelmateriaal aanschaffen van goede kwaliteit, zoals een of meerdere USB wandcontactdozen? Wij leveren schakelmateriaal van Gira voor zowel particulieren als de zakelijke markt. Uiteraard staan wij als installatiebedrijf ook voor u klaar op het gebied van elektro installatie en adviezen. Leg ons uw situatie of idee voor en wij zorgen binnen korte tijd voor een passende oplossing met Gira schakelmateriaal, zoals USB wandcontactdozen. 

Neem direct contact met ons op en maak een afspraak! U kunt ons telefonisch bereiken via 0186 - 69 30 99 of via info@beyerinstallatie.nl. U kunt ook ons contactformulier invullen. Wij zijn u graag van dienst! 

Download brochure

Neem contact op