Camerabeveiliging

Met de elektrotechnische installaties als corebusiness is camerabeveiliging evenwel een logische bedrijfstak van Beyer Installatie. Uiteraard is beveiliging een aparte discipline, daarom hebben onze beveiligingsspecialisten zich hierin bekwaamd, met het door de Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven verstrekte bewijs van vakbekwaamheid (VEB Erkend Beveiligingsbedrijf) als resultaat. Onze opdrachtgevers kunnen er dan ook op rekenen dat zij met een betrouwbare en deskundige partij in zee gaan.

Preventief, veilig en snellere opsporing
Een beveiligingscamera werkt allereerst preventief. Niet elke inbreker laat zich weerhouden door camerabewaking, maar uiteraard vergroot het hun risico. Dit geeft een gevoel van veiligheid aan de camerabezitters, iets dat voor gezinnen met kinderen of winkels met personeel en klanten welkom is. Verder vergemakkelijkt een bewakingscamera na een eventuele inbraak het opsporingsproces.

Moderne camera’s archiveren beelden op een Digitale Videorecorder (DVR) - beelden die u via een app zelfs live op uw smartphone kunt bekijken. Bij inbraaksituaties kunt u met behulp van deze archiefbeelden heel snel anticiperen. Daarnaast kunt u deze camera’s ook gebruiken voor kentekenherkenning.

Beveiligingsplan
Beyer Installatie verkoopt en installeert meerdere soorten beveiligingscamera’s. Het hedendaagse aanbod aan camera’s is omvangrijk, wat soms verwarrend is voor consumenten. Daarom brengen wij tijdens een eerste gesprek al uw wensen in kaart, waarna we u ons beveiligingsplan presenteren. Hierin geven wij adviezen m.b.t.:

  • de in onze ogen meest geschikte bewakingscamera’s
  • de locaties van deze camera’s in en om uw pand/woning


Vrijblijvende offerte?
Wilt u meer weten over camerabeveiliging of een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op: 0186 - 69 30 99 of vul ons contactformulier in.

Neem contact op