Camerabeveiliging

Met de elektrotechnische installaties als corebusiness is camerabeveiliging evenwel een logische bedrijfstak van Beyer Installatie. Uiteraard is beveiliging een aparte discipline, daarom hebben onze beveiligingsspecialisten zich hierin bekwaamd. Onze opdrachtgevers kunnen er dan ook op rekenen dat zij met een betrouwbare en deskundige partij in zee gaan als gaat om camerabeveiliging. 

Camerabeveiliging: preventief, veilig en snellere opsporing

Een beveiligingscamera werkt allereerst preventief. Niet elke inbreker laat zich weerhouden door camerabeveiliging, maar uiteraard vergroot het hun risico. Dit geeft een gevoel van veiligheid aan de camerabezitters, iets dat voor gezinnen met kinderen of winkels met personeel en klanten welkom is. Verder vergemakkelijkt een bewakingscamera na een eventuele inbraak het opsporingsproces.

Moderne camera’s archiveren beelden op een Digitale Videorecorder (DVR) - beelden die u via een app zelfs live op uw smartphone kunt bekijken. Bij inbraaksituaties kunt u met behulp van deze archiefbeelden heel snel anticiperen. Daarnaast kunt u deze camera’s ook gebruiken voor kentekenherkenning. 

Camerabeveiliging door Beyer Installatie

Camerabeveiliging is onderdeel van ons beveiligingsplan

Beyer Installatie verkoopt en installeert meerdere soorten beveiligingscamera’s. Het hedendaagse aanbod aan camera’s is omvangrijk, wat soms verwarrend is voor consumenten. Daarom brengen wij tijdens een eerste gesprek al uw wensen in kaart, waarna we u ons beveiligingsplan presenteren. Hierin geven wij adviezen met betrekking tot de camerabeveiliging van uw woning of bedrijfspand:

  • de in onze ogen meest geschikte bewakingscamera’s
  • de locaties van deze camera’s in en om uw pand/woning

Camerabeveiliging door Beyer Installatie

  • Beyer Installatie heeft jarenlange ervaring in de beveiligingssector, waardoor wij u vooraf uitstekend kunnen adviseren.
  • U kunt erop vertrouwen dat wij de meest actuele kennis hebben van de trends en ontwikkelingen op het gebied van camerabeveiliging.
  • Onze vakmannen staan bekend om de uitstekende service die zij leveren. Zowel tijdens als na de installatie staan zij voor u klaar.
  • Wij werken enkel met producten van hoge kwaliteit en merken waarin wij geloven.

Download onze brochure

Meer weten over camerabeveiliging?

Wilt u meer weten over camerabeveiliging of een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op: 0186 - 69 30 99 of vul ons contactformulier in.

Meer informatie

Neem contact op