Domotica

Domotica in huis? Onze elektriciens zorgen met genoegen voor een vakkundige installatie. Beyer Installatie kan eveneens het domotica-systeem leveren. We werken hierbij samen met Van Westenbrugge. Zij hebben veel specifieke programmeerkennis in huis, zodat we in alle situaties een oplossing kunnen bieden. Op deze manier vormen zij een betrouwbare schakel in het geheel.  

Meer informatie

Installeren naar behoefte

Onze elektromonteurs installeren de domotica naar uw behoefte. Domotica-systemen zijn heel complex en de installatiemogelijkheden zijn legio. Dat is voor onze vakmensen genieten, maar dit kan het bedieningsgemak frustreren. Daarom installeren we altijd functioneel en naar uw behoefte, zodat u gegarandeerd op een eenvoudige en plezierige manier uw domotica kunt bedienen.

Wanneer we als onderaannemer in projecten werken, verzoeken we de aannemer ook altijd of we direct contact met de eindgebruiker mogen hebben, om zijn wensen (o.a. over de bediening) te bespreken.

 1 bedieningspaneel voor zon, warmte, geluid

Een domotica-systeem automatiseert de woning door technische elementen zoals verlichting, verwarming, beveiliging en nog veel meer centraal te integreren en te bedienen in één systeem. Denk aan 1 centrale bediening (eventueel op uw smartphone) voor zonwering, verwarming, geluidsinstallaties, et cetera. Domotica brengt u meer woon- en werkgemak én meer veiligheid.

Domotica projecten

Onze installateurs installeerden onder meer de domotica voor:

Het toepassen van domotica in zowel huis als bedrijfs-/kantoorpanden zorgt ervoor dat het leven gemakkelijker wordt. In vrijwel alle sectoren is domotica inmiddels geintegreerd; zo ook in de zorg waar domotica vele toepassingsmogelijkheden heeft. 

Vrijblijvende offerte voor de integratie van domotica ontvangen?

Wilt u meer weten over domotica of een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op via 0186 - 69 30 99 of vul ons contactformulier in.

Neem contact op

Deze content is alleen beschikbaar nadat je cookies hebt geaccepteerd.
Cookievoorkeur wijzigigen