Kwaliteit

Waarom zou u genoegen nemen met minder dan perfectie voor uw installaties? Dit brengt rsico's met zich mee die u en uw eigendommen in gevaar kunnen brengen. Kwaliteit is niet alleen ons werk, het is ons bestaansrecht.

Onze installaties, jouw vertrouwen

We besteden zorgvuldige aandacht aan elk detail van onze installaties. Waarom? Omdat we geloven dat kwaliteit de sleutel is tot vertrouwen en tevredenheid. Onze medewerkers gebruiken daarom de modernste meet- en testapparatuur. Bovendien testen ze alle werkzaamheden en leggen deze gegevens vast op digitale checklists.

Veiligheid in elektrotechnische installaties

Certificaat: InstallQ

Daarom is Beyer Installatie InstallQ gecertificeerd. Dit is de hoogst haalbare certificering in onze branche en staat voor goede kwaliteit en veiligheid. Met een InstallQ-certificaat toont een installateur de professionaliteit van zijn onderneming en de vakbekwaamheid van zijn medewerkers aan. Zakelijke opdrachtgevers en consumenten krijgen met deze certificaten de zekerheid dat installaties duurzaam zijn en veilig zijn ontworpen. De prestaties van de gecertificeerde installaties sluiten optimaal aan bij hoge eisen, zoals een gezond binnenklimaat.

Bezoek de website van IntsallQ.

Certificaat: VCA*

We zijn ook al jarenlang VCA* gecertificeerd. VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers en is bedoeld om bedrijven als Beyer Installatie veiliger te laten werken en het aantal ongevallen te verminderen. In feite is VCA veel meer dan een checklist. Het is een veelzijdig programma waarmee dienstverlenende bedrijven worden getoetst en gecertificeerd op hun VGM-beheersysteem. Door steeds meer opdrachtgevers wordt het VCA-certificaat verplicht gesteld.

Bezoek de website van VCA

Brancheorganisatie Techniek Nederland

Tot slot is Beyer Installatie lid van branche-organisatie Techniek Nederland. Voor bedrijven hanteren wij de Algemene Leveringsvoorwaarden Installerende Bedrijven 2007 (ALIB 2007). Bent u consument? Dan hanteren wij de Algemene Voorwaarden voor Installatiewerk voor Consumenten (AVIC).

Maak een veilige keuze voor uw installaties 

Neem vandaag nog contact met ons op voor elektrotechnische installatiediensten voor u thuis of bij uw bedrijf. Ons deskundige team staat klaar om uw projecten met precisie en toewijding aan te pakken. Vertrouw met een gerust hart op onze veilige en betrouwbare installaties.

Veilige elektrotechnische installatiediensten: kies voor kwaliteit met Beyer Installatie

Neem contact op

Deze content is alleen beschikbaar nadat je cookies hebt geaccepteerd.
Cookievoorkeur wijzigigen