E-installatie bij Anovi Keuken Berkel en Rodenrijs

Het nieuwe filiaal van de DB Keukengroep in Berkel en Rodenrijs is in een zeer kort tijdsbestek voorzien van een volledig nieuwe elektrotechniscshe installatie. 

De DB KeukenGroep heeft vestigingen door heel het land en daar is vrij recent de vestiging in Berkel en Rodenrijs aan toegevoegd: Anovi Keukens. Met deze opening gaat een lang gekoesterde wens om iedereen in Nederland van dienst te kunnen zijn in vervulling. 

Beyer Installatie heeft het nieuwe filiaal een volledige elektrotechnische installatie aangebracht in het pand. Een belangrijk onderdeel in een keukenshowroom is de verlichting. De verlichting in het pand hebben wij geleverd én gemonteerd!

Download onze brochure

Via een bestaande relatie zijn wij in contact gekomen met DB KeukenGroep om in een kort tijdbestek de elektrotechnische installatie in dit pand aan te brengen. Door een goede samenwerking met alle partijen is dit gelukt! Niet in de laatste plaats door de goede verstandhouding met de vestigingsleider Henry Boogaard.

Beyer Installatie wenst Anovi Keukens en de DB KeukenGroep veel succes toe met hun nieuwe locatie!  

Wilt u meer weten over elektrotechniek of wilt u meer weten wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van elektrotechnische installaties? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier op deze manier. U kunt ons ook rechtstreeks een e-mail sturen via info@beyerinstallatie.nl of bellen via 0186 - 69 30 99

Disciplines

Elektro

Neem contact op