Elektrotechnische installatie

Het is belangrijk dat uw elektrotechnische installatie goed in orde is. Beyer Installatie is gespecialiseerd in elektrotechniek. Onze werknemers hebben brede ervaring als het gaat om elektrotechnische installaties voor zowel particuliere opdrachtgevers als voor bedrijven.

Elektrotechnische installatie thuis

In uw huis heeft u vele elektrische apparaten. Om deze zo goed mogelijk te laten werken is het belangrijk dat uw elektrotechnisch installatie goed verzorgd is. Dit is voor Beyer Installatie geen enkel probleem.

Wij verzorgen de installatie van allerlei elektrische apparaten. Het vervangen van uw meterkast is hier een voorbeeld van. Maar ook het bijmaken van een stopcontact of het aansluiten van elektrische apparaten in uw keuken verzorgen wij.

Veilige installatie

Veiligheid speelt hier een belangrijke rol bij. Wij adviseren u geen risico`s te nemen bij de elektrische installatie bij u thuis. Beyer Installatie is InstallQ gecertificeerd. Dit is de hoogst haalbare certificering in onze branche en staat voor goede kwaliteit en veilige installaties.

Bekijk onze Elektro projecten

Elektrotechnische installatie bedrijf

Ook voor de elektrotechnische installatie van bedrijven zijn wij de juiste partner. Door Beyer Installatie in te schakelen als onderaannemer bij de nieuwbouw van uw bedrijf, nemen wij alle zorgen wat betreft de elektrotechniek uit handen. Wij verzorgen ook het vernieuwen van de elektriciteit in oudere panden.

Naast nieuwbouw zijn wij ook voor andere werkzaamheden in te zetten. Zo bent u voor (nood)verlichting, het installeren van camerasystemen of een eenvoudige uitbreiding van uw elektrotechnische installatie bij Beyer Installatie aan het juiste adres. Onderhoud aan uw installaties laten uitvoeren? Ook dan schakelt u ons in!

Contact over elektrotechnische installatie

Wilt u meer weten over de elektrische installatie bij u thuis of bij uw bedrijf? Neem dan direct contact met ons op! Eén van onze medewerkers staat u graag uitgebreid te woord.

Neem contact op

Neem contact op

Deze content is alleen beschikbaar nadat je cookies hebt geaccepteerd.
Cookievoorkeur wijzigigen