Elektrotechnische installatie

Het is belangrijk dat uw elektrische installatie goed in orde is. Beyer Installatie is gespecialiseerd in elektrische installatie. Onze werknemers verzorgen de elektrische installatie zowel particulier als voor bedrijven.

Elektrische installatie thuis

In uw huis heeft u vele elektrische apparaten. Om deze zo goed mogelijk te laten werken is het belangrijk dat uw elektrische installatie goed verzorgd is. Dit is voor Beyer Installatie geen enkel probleem.

Wij verzorgen de elektrische installatie van allerlei elektrische apparaten. Het vervangen van uw meterkast is hier een voorbeeld van. Maar ook het bijmaken van een stopcontact of het aansluiten van elektrische apparaten in uw keuken verzorgen wij.

Veilige elektrische installatie

Veiligheid speelt hier een belangrijke rol bij. Wij adviseren u geen risico`s te nemen bij de elektrische installatie bij u thuis. Beyer Installatie is KvINL gecertificeerd. Dit is de hoogst haalbare certificering in onze branche en staat voor goede kwaliteit en veiligheid.

Elektrische installatie bedrijf

Ook voor de elektrische installatie van bedrijven zijn wij de juiste partner. Door Beyer Installatie in te schakelen als onderaannemer bij de nieuwbouw van uw bedrijf, nemen wij alle zorgen wat betreft de elektrische installatie uit handen. Wij verzorgen ook elektriciteit vernieuwen in oudere panden.

Naast nieuwbouw zijn wij ook voor andere werkzaamheden in te zetten. Zo bent u voor (nood)verlichting, het installeren van camerasystemen of een eenvoudige uitbreiding van uw elektrische installatie bij Beyer Installatie aan het juiste adres. Onderhoud aan uw elektrische installaties laten uitvoeren? Ook dan schakelt u ons in!

Contact over elektrische installatie

Wilt u meer weten over de elektrische installatie bij u thuis of bij uw bedrijf? Neem dan direct contact met ons op! Eén van onze medewerkers staat u graag uitgebreid te woord.

Neem contact op