Zonnepanelen voor bedrijven

Steeds meer bedrijven kiezen voor zonnepanelen. Enerzijds om de energiekosten op termijn te verlagen, anderzijds om schone en duurzame energie te stimuleren. Een mooi statement voor een organisatie! Bij Beyer Installatie installeren we ook zonnepanelen voor bedrijven. 

Vraag direct een offerte aan

Waarom zonnepanelen?

Zonnepanelen kennen diverse voordelen voor bedrijven en organisaties. Ten eerste verlaagt u de energiekosten van uw bedrijf. Vooral voor bedrijven die veel energie verbruiken bij de werkzaamheden die ze uitvoeren, is dit dus een slimme keuze. Door de stijgende energieprijzen wordt de keuze voor zonnepanelen overigens voor ieder bedrijf des te aantrekkelijker. 

Kiest u voor zonnepanelen, dan heeft dit een gunstige invloed op het energielabel. De zonnepanelen leveren schone en duurzame energie, waardoor u als bedrijf bijdraagt aan een schoner milieu. Ook op uw uitstraling naar de buitenwereld heeft deze keuze dus een positief effect. 

Zonnepanelen voor bedrijven

Levensduur zonnepanelen bedrijven

Zonnepanelen zijn zeer onderhoudsarm. Bij Beyer Installatie maken wij bij de installatie van de zonnepanelen altijd een koppeling met onze systemen. Bij een eventuele foutmelding zien wij dus direct of u te maken heeft met een storing. Een eventuele reparatie valt dus zeer snel uit te voeren. Uiteindelijk hebben zonnepanelen een zeer lange levensduur. Zo gaan de zonnepanelen op het dak van uw bedrijf namelijk wel meer dan 25 jaar mee! 

Bekijk een project over zonnepanelen

Zonnepanelen bij Beyer Installatie

Bij Beyer Installatie hechten we veel waarde aan duurzaamheid. Daarom leveren en installeren we veelvuldig zonnepanelen, ook wel pv-panelen, op daken van bedrijven. Hierbij maken we enkel gebruik van materialen waar wij 100% achter kunnen staan. U kunt bij ons rekenen op zeer hoge kwaliteit en uitgebreide service. 

Waarom Beyer Installatie?

  • Hoe groot of klein het project ook is, wij helpen graag. Van 4 tot 500 zonnepanelen!; 
  • Wij leveren enkel A-merk zonnepanelen en A-merk omvormers. U kunt rekenen op de hoogst mogelijke betrouwbaarheid en garantie; 
  • Standaard productgarantie van 10 jaar;
  • Standaard vermogensgarantie van 10 jaar (90% rendement na 10 jaar);
  • Wij schroeven zonnepanelen ‘nagelvast’ op uw dak, zodat u het mee kunt nemen in uw opstalverzekering; 

Download onze brochure

Beyer Installatie Zonnepanelen voor bedrijven

Subsidie 

Ook de zaken rondom de installatie van zonnepanelen regelen wij graag. We melden de pv-panelen allereerst aan bij uw netbeheerder. Ook ondersteunen wij subsidieaanvragen of verzorgen wij deze voor u. Wij hebben ervaring met de installatie van zonnepanelen voor bedrijven en zijn daarom op de hoogte van alle mogelijkheden. 

Salderingsregeling t/m 2023

Sinds eind 2016 is een voordelige regeling voor bezitters van zonnepanelen van kracht; de salderingsregeling. Dankzij deze regeling kunnen eigenaren van zonnepanelen de energie die ze terugleveren aan de energieleverancier verrekenen met hun eigen energieverbruik. Vanaf 1 januari 2023 zal deze regeling geleidelijk worden afgebouwd. Aarzel dus niet en profiteer in 2022 nog van deze aantrekkelijk regeling en schaf zonnepanelen voor uw bedrijf aan! 

Beyer Installatie Zonnepanelen voor bedrijven

Vrijblijvende offerte?

Interesse in deze duurzame energiebron? We zijn telefonisch te bereiken op 0186 - 693 099, maar u kunt ook ons contactformulier invullen. Wij vertellen u alles over zonnepanelen voor bedrijven. 

Neem contact met ons op

Neem contact op