Aardlek storingen

Niet is vervelender dan het uitvallen van de stroom. Naast het feit dat elektrische apparaten niet meer werken, kunnen aardlek storingen ook voor onveilige situaties zorgen. Het is dan ook van groot belang dat dergelijke storingen zo snel mogelijk verholpen worden.

Neem direct contact op

Aardlek storingen oplossen

Wanneer u een aardlek storing heeft, is het belangrijk dat u de foute groep uitschakelt. Zo zorgt u er voor dat er geen stroom meer op deze groep staat, waardoor u zeker bent van een veilige situatie. Om er zeker van te zijn dat de aardlek storing op de juiste manier wordt opgelost, kunt u ons inschakelen. Onze medewerkers weten precies wat ze moeten doen om aardlek storingen op te lossen.

Veiligheid vinden wij bij Beyer Installatie erg belangrijk. Binnen onze branche hebben wij daarom de hoogst mogelijke certificering op het gebied van veiligheid behaald, namelijk het VCA* certificaat. Ga voor uw eigen veiligheid en schakel ons in bij een aardlek storing.

Tips bij aardlek storingen

Om te voorkomen dat er aardlek storingen in uw aardlekschakelaar optreden geven wij u een aantal tips. De ideale situatie is om uw aardlekschakelaar maandelijks te testen. Omdat dit vaak niet gebeurt raden wij u aan om bij het omzetten van de zomertijd naar de wintertijd uw aardlekschakelaar te testen. Ingebouwde klokken moeten dan toch opnieuw worden ingesteld. Daarnaast is het ook belangrijk dat uw meterkast goed bereikbaar is. Op die manier kunt u veilig uw aardlekschakelaar testen.

Aardlek storingen verhelpen

Heeft u last van een aardlek storing? Schakel dan direct Beyer Installatie in! Wij lossen uw problemen op. Ook voor vragen over aardlek storingen kunt u altijd contact met ons opnemen.

Download onze brochure

Neem contact op