Led-verlichting voor bedrijven

Kies Led-verlichting voor bedrijven en u kiest voor energiebesparing. Maar dat niet alleen! U kiest namelijk ook voor talloze mogelijkheden op het gebied van sfeer. Beyer Installatie verzorgt al jaren led-verlichting voor bedrijven en weet precies wat de juiste verlichting is voor uw pand.

Neem contact met ons op

Led-verlichting voor bedrijven

Nog veel te vaak wordt led-verlichting geassocieerd met ongezellig licht. Geheel onterecht, want met led-verlichting kunt u tegenwoordig precies de sfeer creëren die u verlangt. Ook op het gebied van productiviteit is het effect van led-verlichting enorm. Voor bedrijven, organisaties en instanties is het daarom van groot belang dat ze professioneel advies inwinnen omtrent de juiste verlichting.

Led-verlichting voor bedrijven

De sfeer en de ruimte 

Bij het bepalen van de lichttemperatuur is de functie van de ruimte voor ons van groot belang. In een bedrijfshal is het bijvoorbeeld essentieel dat men alles goed kan zien en productief kan werken. In een gespreksruimte is een gemoedelijke sfeer juist aan te raden. En in winkels kan de juiste led-verlichting zelfs zorgen voor een toename in verkoop. Zo kunt u namelijk producten op de juiste manier uitlichten, letterlijk. 

Zoals u kunt zien: led-verlichting voor bedrijven, organisaties of andere instanties kan enorm veel voordelen hebben. Die voordelen zijn er voor zowel u als werkgever, als voor uw personeel maar ook zeker voor uw klanten. Led-verlichting voor bedrijven kan de sfeer in uw bedrijf(sruimte) een enorme boost geven waardoor klanten zich nog prettiger voelen bij u op de vloer. 

Energie besparen met led-verlichting

Led-lampen zijn maar liefst 85% zuiniger dan een gloeilamp. Ook hebben ze 75% minder stroomverbruik dan halogeenlampen. Daarnaast heeft led-verlichting een lange levensduur, waardoor u de lampen niet vaak hoeft te vervangen. Led-verlichting voor bedrijven is hierdoor een hele verantwoorde en zuinige keuze! 

Bekijk een project met led-verlichting

Led-verlichting voor bedrijven

De juiste spot, de juiste dimmer

De mogelijkheden van led-verlichting zijn de laatste jaren eindeloos; zowel voor bedrijven als voor particulieren. Dit brengt veel kansen met zich mee, maar maakt het proces ook ingewikkelder. Omdat Beyer Installatie veel ervaring heeft met het aanleggen van led-verlichting voor bedrijven weten wij precies welke speciale led-dimmer het best te combineren valt met de gekozen led-lamp. Het is verstandig om hier een professionele partij voor in te schakelen, want dit is ingewikkelder dan het in eerste instantie lijkt.  

Ook is Beyer Installatie specialist op het gebied van daglichtregeling. Wat dat inhoudt? Hoe meer daglicht, hoe minder 'kunstlicht'. Wanneer er genoeg daglicht is, kan het licht namelijk uit. Zo voorkom je onnodige energieverspilling. Ook aanwezigheidsdetectie (een bewegingsmelder of aanwezigheidsmelder) draagt hieraan bij. Wij weten welke melder voor welke toepassing geschikt is. 

Voor advies over de lichttemperatuur van uw verlichting kunt u ook bij ons terecht. Wij weten precies wat de juiste lichtkleur is voor iedere situatie. De lichtkleur wordt aangeduid in Kelvin, bijvoorbeeld 3000K, 4000K of 6500 K. Natuurlijk hebben wij ook verstand van verschillende typen armaturen: lijnverlichting, led downlighters (spots), ledpanelen. 

Download onze brochure

Led-verlichting voor bedrijven

Vrijblijvende offerte: led-verlichting voor bedrijven?

Beyer Installatie volgt alle ontwikkelingen rondom led-verlichting en is op de hoogte van de laatste trends. Wij adviseren u graag rondom led-verlichting voor bedrijven. Wilt u meer weten over dit onderwerp? Neem dan contact met ons op via 0186 - 693 099 of maak gebruik van ons contactformulier.

Vraag een offerte aan

Neem contact op