Verlichting installateur

Bent u op zoek naar een verlichting installateur? Wij krijgen met grote regelmaat aanvragen voor het installeren van verlichting of het vervangen van bestaande verlichting. Met name Led-verlichting is hierbij populair. De verlichting installateurs van Beyer Installatie ontzorgen u met alle plezier als het gaat om uw verlichting!

Neem direct contact op

Beyer Installatie, veelzijdig installatiebedrijf

Al ruim 30 jaar verrichten wij elektrotechnische installaties voor zowel bedrijven als particulieren. Ons team van 12 tot 15 specialisten installeert, onderhoudt en keurt elektrische installaties zoals domotica, noodverlichting en datanetwerken. De laatste jaren hebben wij ons dienstenpakket verder uitgebreid met de installatie en het onderhoud van zonnepanelen en led-verlichting installatie en schakelt u ons in voor betrouwbare inbraakbeveiliging en brandbeveiliging.

Als deskundig elektrotechnisch installatiebedrijf ontzorgen wij onze opdrachtgevers dus op het gebied van elektro en beveiliging en leveren duurzame oplossingen.

Led-verlichting installateur

Wist u dat u met led-lampen tot wel 75% minder stroomverbruik heeft dan halogeenlampen? En wist u dat led-lampen 85% zuiniger zijn dan gloeilampen? Als we deze voordelen en cijfers lezen, is het logisch dat led-verlichting de laatste jaren sterk aan populariteit gewonnen heeft. Wij krijgen regelmatig vragen over de inzet van verlichting installateurs en hoe deze specialisten onze klanten kunnen helpen bij de installatie van led-verlichting. Het gaat dan bijvoorbeeld van het installeren en monteren van led-verlichting maar ook het vervangen van de huidige tl-verlichting en alles wat daartussen ligt. Zoekt u een geschikte verlichting installateur? U bent bij Beyer Installatie aan juiste adres!

Download brochure

Verlichting installateur voor particulieren

Led-verlichting heeft eigenlijk alleen maar voordelen. Naast het feit dat led-verlichting enorm energiezuinig is en een lange levensduur heeft, kunt u led-verlichting zowel binnen als buiten én functioneel en voor sfeerdoeleinden toepassen. In uw keuken bijvoorbeeld wilt u functioneel licht hebben voor het koken, maar tegelijkertijd wilt u ook sfeerlicht zodat u gezellig kunt eten en borrelen. Datzelfde geldt eigenlijk ook voor de woon- en badkamer waar de verlichting of heel functioneel moet zijn of juist sfeervol. Omdat led-verlichting ook dimbaar is, wordt led-verlichting veel gebruikt in deze ruimtes. U kunt kiezen uit inbouw led-verlichting, opbouw led-verlichting, maar ook spots en tafel- en vloerverlichting met led.

Ook in uw tuin is led-verlichting ideaal om bepaalde elementen goed uit te lichten en om de ideale sfeer te creëren!

Onze verlichting installateurs adviseren u graag bij de keuze en in het installeren van de jusite led-verlichting in welke ruimte dan ook! Lees meer over de 'voordelen van led-verlichting voor particulieren'. 

Verlichting installateur voor bedrijven

Steeds meer bedrijven gaan het licht zien en schakelen onze verlichting installateurs in voor de installatie van led-verlichting voor bedrijven. Natuurlijk heeft led-verlichting voor bedrijven dezelfde voordelen als particulieren. De verlichting is op kantoor net zo energiezuinig als thuis en ook in uw bedrijf heeft led een lange levensduur waarmee u ook nog eens flink kosten bespaard. Maar dat is niet het enige!

Led-verlichting heeft ook invloed op de productiviteit van uw personeel door de sfeer die u kunt creëren met led. In een bedrijfshal is het bijvoorbeeld essentieel dat men alles goed kan zien en productief kan werken. In een gespreksruimte is een gemoedelijke sfeer juist aan te raden. En in winkels kan de juiste led-verlichting zelfs zorgen voor een toename in verkoop. Zo kunt u namelijk producten op de juiste manier uitlichten, letterlijk.

Onze verlichting installateurs bezig met het installeren van led-verlichting voor Hema filiaal in Spijkenisse

Wilt u graag weten wat led-verlichting voor uw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact op met een van onze verlichting installateurs. Zij helpen u graag verder en adviseren u over het gebruik van led-verlichting.

Uw verlichting installateur

Wilt u thuis of bij u op uw bedrijf verlichting laten installeren? Als deskundig en veelzijdig elektrotechnisch installatiebedrijf uit Nieuw-Beijerland ontzorgt Beyer Installatie u met alle plezier! Ons werkgebied strekt is uit van Nieuw-Beijerland tot aan Brielle en Hellevoetsluis en van de Hoeksche-Waard en Goeree-Overflakkee tot aan Dordrecht.

U kiest voor Beyer Installatie omdat wij ons betrokken voelen bij iedere opdracht die wij uitvoeren, ook na de oplevering. Wij denken kritisch met u mee als het gaat om de juiste oplossing voor uw probleem en onze projectleiders zorgen voor een goede projectaanpak, bewaking van de voortgang en afronding. Bovendien vinden we het belangrijk om op de hoogte te blijven van de laatste trends, zeker als het gaat om led-verlichting. Alleen op deze manier kunnen onze verlichting installateurs u voorzien van de beste verlichtingsadviezen.

Neem contact met ons op

Neem contact op