De voordelen van led-verlichting voor particulieren

Bent u al overgestapt op led-verlichting? Of wilt u meer weten over de voordelen van led-verlichting? Twijfel niet langer en stap over op energiezuinige led-verlichting. Beyer Installatie vertelt u graag meer over het onderwerp 'voordelen led-verlichting particulieren'! 

Ik wil meer weten over led-verlichting

Waarom zou u kiezen voor led-verlichting?

Zoals gezegd biedt led-verlichting u eigenlijk alleen maar voordelen. Led-verlichting is heel energiezuinig en daarmee verdient u uw investering al snel terug. Beyer Installatie denkt duurzaam en daarom bieden wij led-verlichting aan. U kunt led-verlichting toepassen zowel binnen als buiten.  

Benieuwd naar de voordelen Led-verlichting particulieren Beyer Installatie

Voordelen led-verlichting particulieren: een overzicht

We zetten de voordelen van led-verlichting nog eens goed op een rij voor u: 

 • Energiezuinig en duurzaam
  Het grootste voordeel van led-verlichting is dat led-verlichting duurzaam en energiezuinig is. Een led lampje verbruikt veel minder stroom dan bijvoorbeeld een gloeilamp. Dat is natuurlijk goed voor het milieu, want hierdoor komen er minder broeikasgassen vrij. Led lampen produceren nog maar nauwelijks warmte. Ze kunnen ook beter tegen aan- en uitschakelen dan andere soorten lampen. Led lampen zijn bijna altijd de zuinigste keus!

 • Sfeervol
  Denkt u ook nog dat led-verlichting koud en kil licht geeft? Dat is verleden tijd. Inmiddels zijn er diverse soorten lichtkleur mogelijk, variërend van koelwit tot warm wit. Ook zijn er tegenwoordig led lampen die dimbaar zijn. Zo krijgt u de warm witte lichtkleur die u wenst. En er zijn led lampen die van kleur kunnen veranderen, van rood, groen, blauw naar geel bijvoorbeeld. Net wat past bij uw interieur of tuin.

 • Eindeloos veel keus
  Inmiddels is er eindeloos veel keus op het gebied van led-verlichting voor particulier gebruik. Led-verlichting wordt gebruikt bij bedrijven, als noodverlichting, als straatverlichting en in huis en in de tuin. Voor elke ruimte heeft u keuze uit heel veel soorten led-verlichting. Zo is er altijd wel een soort led-verlichting die perfect past bij de ruimte. 

Led-verlichting keuken Beyer Installatie

De toepassingen van led-verlichting voor particulieren

Omdat er zoveel keus is, kunt u - als particulier - led-verlichting op vele plaatsen toepassen, zowel in huis als in de tuin: 

Led-verlichting in huis:

 • De keuken
  De keuken is een plek in huis waar u hoogstwaarschijnlijk vaak bent. U kookt er, u eet er wellicht en misschien drinkt u er graag een drankje met vrienden of uw partner. Het hele gezin komt vaak samen in de keuken. De juiste verlichting kiezen kan dan lastig zijn, want u wilt functionele verlichting om te kunnen koken, maar ook sfeerlicht voor tijdens de maaltijd of als u gezellig een drankje drinkt. Led-verlichting is dan ideaal. Beyer Installatie kan voor uw keuken de juiste led-verlichting aanleggen die precies past bij uw bezigheden.

 • De woonkamer
  De woonkamer is een geschikte ruimte om led-verlichting te gebruiken. Omdat led-verlichting ook dimbaar is, wordt led-verlichting veel gebruikt in de woonkamer. U kunt kiezen uit inbouw led-verlichting, opbouw led-verlichting, maar ook spots en tafel- en vloerverlichting met led. Hierdoor kunt u elke hoek in de kamer naar wens sfeervol verlichten.

 • De badkamer

  De badkamer is een plek waar u graag wilt ontspannen. Verlichting is in deze ruimte heel bepalend. Ook hier kan led-verlichting heel goed toegepast worden. U kunt bijvoorbeeld vochtbestendige ledstrips bevestigen in elke gewenste kleur. Ledspots geven wat feller licht waardoor u in bad een boek kunt lezen of bij de spiegel uw make-up bijwerkt. Vanwege de hoge luchtvochtigheid raden wij u aan de juiste led-verlichting te kiezen voor uw badkamer. Beyer Installatie adviseert u hier graag bij.

Led-verlichting in de tuin 

Maak van uw huis en tuin één geheel door uw tuin te betrekken bij uw woning. Dat kan heel goed door het toepassen van de juiste led-verlichting. U kunt ook met ledspots speciale plekken in uw tuin, of objecten optimaal belichten. Led-verlichting in uw tuin is heel sfeervol. 

Led-verlichting voor bedrijven

U ziet het: led-verlichting heeft enorm veel voordelen voor particulieren. Maar ook zakelijk is led-verlichting uitstekend te gebruiken. Led-verlichting voor bedrijven is natuurlijk ook energiezuinig en duurzaam. Maar wist u dat de juiste led-verlichting ook goed kan zijn voor uw verkopen? 

Lees meer over led-verlichting voor bedrijven 

De installatie van led-verlichting

Bij Beyer Installatie volgen we alle ontwikkelingen rondom led-verlichting met interesse. Hierdoor kunnen wij u alles vertellen over de voordelen van led-verlichting voor particulieren, u goed adviseren over uw keuze voor led-verlichting en welke led-verlichting het beste toe te passen is in welke ruimte. Wij hebben veel ervaring met het installeren van led-verlichting. Wilt u meer weten hier over voordelen led-verlichting particulieren? Neem contact met ons op.  

Neem contact op 

Neem contact op

Deze content is alleen beschikbaar nadat je cookies hebt geaccepteerd.
Cookievoorkeur wijzigigen