Alarminstallatie bedrijf

"Alarminstallatie bedrijf" U heeft er vast wel eens aan gedacht. Bij Beyer Installatie zijn wij gespecialiseerd in de beveiliging van zowel woonhuizen als bedrijfspanden, met onder andere alarminstallaties. Oftewel: voor een goed alarmsysteem bent u bij ons aan het juiste adres. 

Waarom een alarminstallatie voor uw bedrijf?

Er zijn meerdere redenen waarom de aanschaf van een alarminstallatie een verstandige en doordachte keuze is om uw bedrijf te beschermen, namelijk:

  1. U kunt voorkomen dat inbrekers hun slag slaan en waardevolle spullen of documenten in beslag nemen, omdat een alarminstallatie afschrikt. Zo heeft de installatie ook een preventieve werking. 

  2. Mocht het toch voorkomen dat een inbreker uw bedrijfspand binnenkomt, dan kunt u diegene dankzij een goede alarminstallatie op heterdaad betrappen of achteraf terugvinden. U heeft bewijs van de acties en kunt vervolgens hiernaar handelen (en de politie inschakelen). 

Alarminstallatie voor uw bedrijf met camera, bevestigd aan de schuur

Met een alarminstallatie in uw bedrijf wilt u niet alleen uw gevoelige gegevens, waardevolle bestanden en hardware beschermen. Ook de veiligheid van uw medewerkers is van groot belang. Kies daarom voor een alarminstallatie waar u op kunt vertrouwen.

Uitgebreid beveiligingsplan

Beyer Installatie is een specialistische partij om uw bedrijfspand te beveiligen en te voorzien van een alarminstallatie. Om dit te realiseren, bieden wij verschillende mogelijkheden. Wij stellen allereerst een uitgebreid beveiligingsplan op om uw bedrijfspand te voorzien van inbraakbeveiliging. Uiteraard bepaalt u zelf welke onderdelen u hiervan wilt laten installeren. U kunt hierbij denken aan camerabeveiliging door middel van moderne beveiligingscamera’s. Maar ook toegangscontrole en brandbeveiliging behoren tot de mogelijkheden.

Camerabeveiliging en alarminstallatie voor bedrijven

Alarminstallatie vs Camerabeveiliging

Net als een alarminstallatie kan camerabeveiliging voor uw bedrijf ook een preventieve werking hebben op onbevoegden. Een zichtbare camera schrikt af, maar helaas laat niet iedere inbreker zich hier door weerhouden. Bedrijfspanden uitgerust met camerabeveiliging geven de eigenaar een gevoel van rust. Ook kan een camera helpen bij het opsporen van een inbreker. 

Beyer Installatie adviseert u graag over het inzetten van camerabeveiliging naast een alarminstallatie voor uw bedrijf. 

Toegangscontrole 

Naast camerabeveiliging kan toegangscontrole uw gevoel van veiligheid bevorderen in combinatie met een alarminstallatie in uw bedrijf. Toegangscontrole is de meest efficiënte en veilige manier om bedrijven, gebouwen, mensen en bezittingen te beveiligen. Met toegangscontrole bepaalt u zelf wie wanneer naar binnen mag.  

Brandbeveiliging

Een alarminstallatie, camerabeveiliging en toegangscontrole hebben betrekking op ongenode gasten. Iets wat u ook liever niet in uw bedrijf wilt is brand. De beveiligingsspecialisten van Beyer Installatie adviseren u graag over de brandbeveiliging van uw bedrijf, zowel brandpreventie als ontruiming bij een brand.  

Beyer Installatie installeert

Beyer Installatie is een betrouwbaar elektrobedrijf dat sinds 1989 opereert in de omgeving van Oud-Beijerland. Denk daarbij aan Alblasserwaard, Brielle, Dordrecht, Goeree-Overflakkee, Hellevoetsluis, Hoeksche-Waard, Oostvoorne, Oud-Beijerland en Spijkenisse. Wij installeren, onderhouden en keuren elektrische installaties, ook op het gebied van veiligheid. Onze elektriciens staan garant voor betrouwbare inbraakbeveiliging en brandbeveiliging.

Bekijk onze brochure

Alarminstallatie bedrijf aanvragen?

Wilt u uw bedrijfspand beveiligen tegen diefstal en inbraak? Een alarminstallatie in uw bedrijf kan hier uitkomst bieden! Neem gerust contact met ons op. Wij stellen een beveiligingsplan op maat voor u op en voorzien uw bedrijf van een goede alarminstallatie. U kunt een vrijblijvende offerte aanvragen door te bellen naar 0186 - 693 099 of door ons contactformulier in te vullen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

 

Neem contact op