Inbraakbeveiliging

Een professioneel geïnstalleerd alarmsysteem als inbraakbeveiliging is nu zo’n snufje elektrotechniek dat alleen maar rust brengt. Het systeem zelf voorkomt vaak al inbrekers; alarminstallaties schrikken af. Verder kunt u dankzij een alarmsysteem uw huis met een gerust hart achterlaten tijdens een vakantie en sluit u de bedrijfsdeur met een relaxed gevoel in de wetenschap dat u het alarm zojuist heeft ingeschakeld. 

Download onze brochure

Beyer Installatie is de expert op het gebied van alarminstallaties voor uw woning en alarminstallaties voor bedrijven

Waarom inbraakbeveiliging?

Uit cijfers van het CBS blijkt dat er in 2019 bijna 40.000 geregistreerde woninginbraken zijn geweest. Ook zijn er bijna 15.000 geregistreerde meldingen van diefstal/inbraak uit bedrijven/winkels geweest. Hoewel er vanaf 2010 een duidelijke daling te zien is, is inbraakbeveiling nog steeds nodig. 

Wij hebben een aantal inbraakmethoden op een rijtje gezet omdat inbrekers natuurlijk steeds creatiever en brutaler worden. 

Bent u benieuwd wat het aantal woninginbraken is in de regio Hoeksche Waard? Raadpleeg de website van de politie waar u een overzicht kunt vinden van het aantal woninginbraken of pogingen tot woninginbraak in de regio Hoeksche Waard.

VEB Erkend Beveiligingsbedrijf

Elektrotechnische installaties zijn onze specialiteit en vanuit dit specialisme willen we u ook graag helpen met uw beveiligingsvraagstukken, zoals een alarminstallatie (bedraad of draadloos). Wilt u graag een alarminstallatie laten installeren? We schakelen een goede, deskundige en betrouwbare partner uit ons netwerk in om u zo snel als mogelijk van dienst te zijn! 

Vanzelfsprekend is onze partner vakbekwaam en in het bezit van een bewijs VEB Erkend Beveiligingsbedrijf.

Beveiligingsplan

Inbraakbeveiliging start bij ons altijd met een eerste bezoek aan uw locatie. Aldaar maken we een eerste risico-inventarisatie en schrijven vervolgens een beveiligingsplan. In dit plan adviseren wij u over welke vormen van beveiliging in onze ogen nodig zijn.
Mocht u daarna voor ons kiezen als beveiligingsinstallateur, dan bent u uiteraard vrij om aan te geven wat u wel of niet wilt laten installeren uit ons beveiligingsplan.

Dag en nacht bereikbaar

Na het installeren van het alarmsysteem kunt u bij ons een onderhoudscontract afsluiten. U kunt dan bij storingen 24 uur per dag bellen. In urgente situaties is onze storingsmonteur ook altijd bereikbaar. Veel storingen kunnen onze beveiligingsspecialisten overigens telefonisch of op afstand oplossen.
Ook het jaarlijkse onderhoud verzorgen we graag voor u, hiermee kunt u bepaalde storingen al voorkomen.

Heeft u interesse? Bekijk dan ook onze informatie over camerabeveiliging en toegangscontrole.

Vrijblijvende offerte ontvangen voor inbraakbeveiliging?

Wilt u meer weten over onze inbraakbeveiliging of een vrijblijvende offerte aanvragen? U kunt ons telefonisch bereiken op 0186 - 69 30 99 of vul ons contactformulier in.

Neem contact op met ons over inbraakbeveiliging

Neem contact op

Deze content is alleen beschikbaar nadat je cookies hebt geaccepteerd.
Cookievoorkeur wijzigigen