Inbraakbeveiliging

Een professioneel geïnstalleerd alarmsysteem als inbraakbeveiliging is nu zo’n snufje elektrotechniek dat alleen maar rust brengt. Het systeem zelf voorkomt vaak al inbrekers; alarminstallaties schrikken af. Verder kunt u dankzij een alarmsysteem uw huis met een gerust hart achterlaten tijdens een vakantie en sluit u de bedrijfsdeur met een relaxed gevoel in de wetenschap dat u het alarm zojuist heeft ingeschakeld.

VEB Erkend Beveiligingsbedrijf
Beyer Installatie installeert als elektrotechnisch beveiligingsbedrijf deze professionele alarminstallaties. Zowel draadloos als bedraad. We doen dit met het door de Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven verstrekte bewijs van vakbekwaamheid (VEB Erkend Beveiligingsbedrijf) op zak. Onze opdrachtgevers kunnen er dan ook op rekenen dat zij met een betrouwbare en deskundige partij in zee gaan.

Beveiligingsplan
Inbraakbeveiliging start bij ons altijd met een eerste bezoek aan uw locatie. Aldaar maken we een eerste risico-inventarisatie en schrijven vervolgens een beveiligingsplan. In dit plan adviseren wij u over welke vormen van beveiliging in onze ogen nodig zijn.
Mocht u daarna voor ons kiezen als beveiligingsinstallateur, dan bent u uiteraard vrij om aan te geven wat u wel of niet wilt laten installeren uit ons beveiligingsplan.

Dag en nacht bereikbaar
Na het installeren van het alarmsysteem kunt u bij ons een onderhoudscontract afsluiten. U kunt dan bij storingen 24 uur per dag bellen. In urgente situaties is onze storingsmonteur ook altijd bereikbaar. Veel storingen kunnen onze beveiligingsspecialisten overigens telefonisch of op afstand oplossen.
Ook het jaarlijkse onderhoud verzorgen we graag voor u, hiermee kunt u bepaalde storingen al voorkomen.

Heeft u interesse? Bekijk dan ook onze informatie over camerabeveiliging en toegangscontrole.

Vrijblijvende offerte?
Wilt u meer weten over onze inbraakbeveiliging of een vrijblijvende offerte aanvragen? U kunt ons telefonisch bereiken op 0186 - 69 30 99 of vul ons contactformulier in.


Neem contact op