Alarminstallatie woning

Uw woning is uw eigendom: niet dat van iemand anders. Daarom wilt u uw huis uiteraard goed beschermen. Met een complete alarminstallatie voor uw woning stelt u zowel uw gezin als uw waardevolle spullen veilig. Zo kunt u al uw aandacht aan iets beters besteden en altijd met een goed gevoel vertrekken, bijvoorbeeld naar een vakantiebestemming. En dat wensen wij iedereen toe.

Download onze brochure

U bent veilig, altijd

Een veilige omgeving is een ontspannen mindset. Wanneer u erop kunt rekenen dat geen enkele ongenode gast uw woning in kan glippen, kunt u meer genieten van de dingen die er echt toe doen. Een andere goede reden om de beveiliging van uw woning te optimaliseren, is uiteraard om al uw waardevolle eigendommen te beschermen. Van gevoelige bankgegevens tot de knuffel van uw zoon. En van het waardevolle sieraad van uw grootouders tot uw gloednieuwe televisie. 

Alarminstallatie woning Beyer Installatie

Alarminstallatie woning: wat houdt dat in?

Dat een alarminstallatie voor uw woning essentieel is, is u inmiddels wel duidelijk. Maar waar moet u precies aan denken bij inbraakbeveiliging? Dat is uiteraard afhankelijk van uw huis, uw wensen en de situatie in uw omgeving. Wij komen graag in contact met u, zodat wij ons advies geheel kunnen afstemmen op uw persoonlijke situatie. Hierbij een situatieschets om u alvast een idee te geven van het effect van een alarminstallatie:

  • Wanneer een inbreker uw straat analyseert, merkt hij al snel op dat uw huis is beveiligd met een alarminstallatie. Dit schrikt hem af: uw huis slaat hij over. Zo heeft uw alarminstallatie een preventieve werking. 
  • Ziet de inbreker uw alarminstallatie over het hoofd en doet hij toch een poging? Dan slaat uw installatie direct alarm. De meldkamer wordt ingeschakeld, waardoor een snelle, gerichte actie ondernomen kan worden. Zo wordt de inbreker in veel gevallen op heterdaad betrapt.
  • Ook de camerabeveiliging draagt in deze situaties bij aan de veiligheid. U kunt altijd op uw smartphone in de gaten houden wat er speelt rondom uw woning. Maar ook achteraf kunnen de beelden goed van pas komen om schuld te bewijzen.

Heeft u een eigen bedrijfspand? Dan kunnen wij u eventueel ook verder helpen met toegangscontrole en brandbeveiliging

Waarom Beyer Installatie?

Als elektronisch beveiligingsbedrijf ziet Beyer Installatie uw veiligheid als zijn nummer 1 prioriteit. Daar kunt u op rekenen. Uw woning voorzien wij daarom met plezier van een professionele alarminstallatie. Dit doen wij samen met een partner die in het bezit is van een VEB bewijs van de Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven. Dit bewijst dat u uw beveiliging toevertrouwt aan een betrouwbare, deskundige partij. 

Wanneer wij langskomen, doen wij een risico-inventarisatie en schrijven wij een beveiligingsplan op maat. Dankzij onze ervaring zien wij risico's die u wellicht over het hoofd ziet, waardoor ieder zwak punt van uw huis wordt ontrafeld. Heeft u ook behoefte aan advies?

Kies voor een veilige woning en neem contact op

Neem contact op