Alarmsysteem huis

In uw eigen huis staat een veilig, gerust gevoel voorop. U wilt zich niet druk maken over mogelijke indringers; ook niet wanneer u een dagje weggaat of op vakantie bent. Kies daarom voor een alarmsysteem voor uw huis. Zo bent u altijd veilig.  

 

Vraag naar de mogelijkheden

Inbraakbeveiliging

Laat u een alarmsysteem in uw huis plaatsen, dan schrikt dit mogelijke inbrekers direct af. Zelfs zonder dat 'ie z'n werk echt hoeft te doen, heeft inbraakbeveiliging dus effect. Ook wanneer iemand uw huis probeert in te dringen, bent u met een professioneel geïnstalleerd alarmsysteem zeker van uw veiligheid. Het brengt een bepaalde rust met zich mee.

Weekendje weg? Geen probleem!

Gaat u op vakantie? Of gewoon een weekendje weg? Dan maakt u zich normaliter misschien wel zorgen over uw woning. Met een alarmsysteem voor uw huis is dat nergens meer voor nodig. Wanneer u vertrekt, schakelt u het alarm in. En zo kunt u uw huis met een gerust hart achterlaten.  

Beyer Installatie: deskundig en professioneel

Een snufje elektrotechniek als deze is ontzettend belangrijk. Daarom vertrouwt u de installatie van uw alarmsysteem natuurlijk enkel toe aan een betrouwbare partij. Beyer Installatie installeert professionele alarminstallaties samen met een partner in het bezit van een bewijs van de Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven. Zowel draadloos als bedraad; alles is mogelijk. Dit maakt ons een betrouwbare, maar vooral deskundige partij.

Download onze brochure

Hoe gaan wij te werk?

Bent u benieuwd op welke wijze wij uw huis zouden beveiligen? Vraag dan gerust naar de mogelijkheden. Wij adviseren u vrijblijvend en gaan volgens de volgende stappen te werk: 

  1. Wij brengen een bezoek aan de desbetreffende locatie; uw woning.
  2. Daar maken we een risico-inventarisatie. We brengen alles in kaart.
  3. Vervolgens schrijven we een beveiligingsplan. Daarin vindt u een advies over welke vormen van beveiligingen wij nodig achten. 
  4. Nu is de keuze aan u. Kiest u ons als beveiligingsinstallateur? Dan kunt u vervolgens bij ons aangeven welke onderdelen van het beveiligingsplan u wel of niet wilt laten installeren. 
  5. Op zeer korte termijn installeren wij het alarmsysteem, uiteraard op deskundige wijze. 
  6. Achteraf kunt u eventueel een onderhoudscontract bij ons afsluiten. Mocht er een storing plaatsvinden, dan kunt u ons 24 uur per dag bereiken. In veel gevallen lossen wij het probleem zelfs telefonisch of op afstand op. Ook voor het jaarlijkse onderhoud kunt u bij ons terecht. 

Alarmsysteem huis: de mogelijkheden

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor het alarmsysteem voor uw huis? Bekijk dan eens wat meer informatie over camerabeveiliging en toegangscontrole. U kunt ook direct contact met ons opnemen om uw vraag te stellen of een vrijblijvende offerte aan te vragen. U kunt ons telefonisch bereiken op 0186 - 69 30 99, maar u kunt ook ons contactformulier invullen.

 

Neem contact met ons op 

 

Neem contact op