Brandpreventie maatregelen

Een grote brand wilt u uiteraard voorkomen of beperken. Dit kunt u enkel doen door de juiste brandpreventie maatregelen te treffen. Die maatregelen zijn uiteraard anders voor ieder gebouw en iedere omgeving. Bij Beyer Installatie weten we alles over brandpreventie. We adviseren u daarom graag met een persoonlijk beveiligingsplan.  

Neem direct contact op

Vroegtijdig brand signaleren

Wanneer u kiest voor de juiste brandpreventie maatregelen kunt u vroegtijdig een brand signaleren. Uw rookmelder slaat bijvoorbeeld direct alarm bij de eerste signalen, waardoor u grote schade kunt voorkomen of beperken, zowel materieel als immaterieel.

Op die manier zorgt u ervoor dat u en de mensen in uw omgeving (zoals uw werknemers of uw gezin) veilig zijn. Ook voorkomt u zo dat uw eigen financiële situatie of de continuïteit van uw bedrijf of organisatie in gevaar komt. Genoeg reden om te kiezen voor een optimaal brandbeveiligingsplan.

Brandpreventie maatregelen

Om brandpreventie maatregelen te treffen raden wij u aan om een beveilingsspecialist bij u thuis of in uw bedrijfspand uit te nodigen. Wij schrijven dan een Programma Van Eisen (PVE) op uw verzoek.

Onze specialisten weten precies op welke wijze zij een betrouwbare brandmeldinstallatie kunnen ontwerpen. Daarmee omvat u niet alleen de maatregelen rondom brandpreventie, maar ook rondom ontruiming (in het geval dat er toch een ernstige situatie ontstaat). Een draadloze brandmeldinstallatie behoort ook tot de mogelijkheden. 

Download onze brochure

Waarom Beyer Installatie? 

Bij Beyer Installatie zijn wij goed op de hoogte van de meest actuele eisen van brandweerkorpsen en verzekeringsmaatschappijen. Nadat we op basis van uw situatie en pand een brandmeldinstallatie hebben ontworpen, zullen wij deze ook installeren. En dat alles doen wij conform NEN 2535. 

Wij zijn gewend om enkel te werken met materiaal van de beste kwaliteit, zoals het merk Hertek. Na de installatie zorgen wij jaarlijks voor uitstekend onderhoud om deze kwaliteit te behouden. Uiteraard leggen wij de brandmeldinstallatie ook geheel uit aan de opdrachtgever, waarbij we de gebruikershandleiding overhandigen. 

Beyer Installatie brandbeveiliging

Meer over brandpreventie?

Wilt u meer weten over de juiste brandpreventie maatregelen om uw omgeving te beschermen tegen mogelijk gevaar? Of heeft u ook hulp nodig bij inbraakpreventie maatregelen?

Neem dan gerust contact op met Beyer Installatie of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Bel naar 0186 - 69 30 99 of vul ons contactformulier in. Wij helpen u graag, want veiligheid staat voorop!  

Vraag naar de mogelijkheden

Neem contact op