Ons bedrijf

Wilt u uw elektrische installatie thuis of bij uw bedrijf veilig laten installeren en/of onderhouden door vakbekwame elektrotechniek specialisten? Als deskundig elektrotechnisch installatiebedrijf uit Oud-Beijerland ontzorgt Beyer Installatie u met alle plezier!

Duurzame elektrotechnische installaties
Sinds 1989 verricht oprichter Simon Beyer elektrotechnische installaties voor zowel bedrijven als particulieren. Inmiddels opereert hij met een team van 15 vakmensen. Samen installeren, onderhouden en keuren zij elektrische installaties als domotica, noodverlichting en datanetwerken.

Door de stijgende energiekosten en het uitputten van onze energievoorzieningen voegde Beyer Installatie ook duurzame installaties aan haar dienstenpakket toe, zoals zonnepanelen en led-verlichting. Ook staan onze elektriciens garant voor betrouwbare inbraakbeveiliging en brandbeveiliging. Voor het installeren van een compleet pand bent u bij ons uiteraard ook aan het juiste adres.

Voor bedrijven en bouwteams
Voor veel organisaties nemen wij het elektrotechnisch onderhoud op ons. Daarnaast ontzorgen we een grote groep aannemers als onderaannemer. Hen nemen we zoveel mogelijk zorg uit handen, door bijvoorbeeld rechtstreeks te overleggen met hun opdrachtgevers en het geven van vakkundig advies.
Voor verschillende projecten werken we in een zogenaamd bouwteam, dit is een projectgebonden samenwerkingsverband. Samen met de opdrachtgever en/of architect maken we een programma van eisen en ontwerpen de elektrische installatie.

Voor particulieren
Voor particulieren is het goed om te weten dat wij alle mogelijke elektrische installaties kunnen verrichten. Wij zijn het bedrijf voor de installaties in uw keuken of aanbouw, het vervangen van meterkasten, het bijmaken of verplaatsen van stopcontacten, het verhelpen van aardlekstoringen, enzovoort.
Ook hebben wij zegelrecht om de meterkast te vervangen en verzorgen wij eventuele aanvragen bij het energiebedrijf via www.mijnaansluiting.nl. Tot slot meten we desgewenst uw installatie. Het is immers van groot belang dat u weet dat de door uzelf geïnstalleerde installatie aan de gestelde eisen voldoet. Zo vermijdt u levensgevaarlijke situaties.

Regio Oud-Beijerland
Beyer Installatie werkt in de ruime omgeving van Oud-Beijerland, onder andere in de Hoeksche Waard, Alblasserwaard, Brielle, Dordrecht, Goeree-Overflakkee, Hellevoetsluis, Oostvoorne en Spijkenisse.

Waarom Beyer Installatie?
Omdat:

  • We ons betrokken voelen bij uw opdracht, ook na de oplevering;
  • We kritisch meedenken over het bestek, om op voorhand problemen te tackelen;
  • Onze projectleiders zorgen voor een goede projectaanpak, voortgangsbewaking, communicatie en projectafronding. Indien nodig spelen ze soepel in op wijzigingen;
  • We ontzorgen als onderaannemer de aannemers door rechtstreeks met opdrachtgevers te overleggen;
  • We functioneel installeren, zodat een leek b.v. een complexe domotica-installatie gewoon kan bedienen;
  • Klanten ons vertrouwen;
  • Het bij ons niet meer kost dan het kost.


Vrijblijvende offerte? Wilt u meer weten of een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op 0186 - 69 30 99, of vul ons contactformulier in.

Neem contact op