Inbraakpreventie

Uw woning is uw veilige plek, uw thuis. Ongenode gasten zijn daar dan ook niet welkom. Om ervoor te zorgen dat uw huis 100% veilig is, kunt u kiezen voor betrouwbare inbraakpreventie. Daarmee kiest u tegelijkertijd voor rust en vertrouwen. 


Ontdek de mogelijkheden

Het effect van inbraakpreventie

Natuurlijk wilt u zich veilig voelen in uw eigen huis of bedrijfspand. Maar ook wanneer u er niet bent, wilt u zich geen enkele zorgen willen maken. Wanneer u weet dat u net het alarm heeft ingeschakeld, vertrekt u altijd met een veilig gevoel. Een professoineel geïnstalleerd alarmsysteem doet zijn werk vaak al zonder daadwerkelijk iets te doen. Inbrekers schrikken namelijk direct wanneer zij deze vorm van inbraakbeveiliging zien hangen. 

Altijd veilig in uw eigen huis

Maar ook wanneer inbrekers wel een poging willen doen om binnen te dringen in uw huis of bedrijfspand, bent u verzekerd van een goed stukje elektrotechniek. Bij Beyer Installatie kunt u kiezen uit zowel draadloze als bedrade alarminstallaties. De installatie doen wij gezamenlijk met een goede, deskundige en betrouwbare partner uit ons netwerk. Vanzelfsprekend is onze partner vakbekwaam en in het bezit van een bewijs   Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven. Zo weet u zeker dat u te maken heeft met een betrouwbare en deskundige partij als het gaat om inbraakpreventie. 

Hoe wij te werk gaan

Kiest u voor inbraakpreventie door Beyer Installatie, dan brengen wij allereerst een bezoek aan het pand waarom het gaat. Zo kunnen we een risico-inventarisatie en een beveiligingsplan maken. Daarin vindt u informatie over de vormen van beveiliging die volgens ons nodig zijn. Kiest u vervolgens voor ons als beveiligingsinstallateur? Dan bepaalt u vanzelfsprekend zelf welke onderdelen van het beveiligingsplan u van belang vindt.  

Download onze brochure

Onderhoud aan inbraakpreventie

Wanneer we het alarmsysteem hebben geïnstalleerd, kunt u bij ons een onderhoudscontract afsluiten. Mocht er een storing voorkomen, dan kunt u ons 24 uur per dag bellen. Dag en nacht zijn wij, net als onze storingsmonteur, bereikbaar. In veel gevallen kunnen wij de storing telefonisch of op afstand al oplossen, zodat u er zo min mogelijk last van heeft. 

Interesse?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van inbraakpreventie voor uw huis of bedrijfspand? Dan kunt u gerust contact met ons opnemen; wij vertellen u graag meer. Bel naar 0186 - 69 30 99 of vul ons contactformulier in. Ook wanneer u een vrijblijvende offerte wilt aanvragen, staan wij u graag te woord. 

Stel uw vraag

Neem contact op