Elektro

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor uw elektrotechnische projecten?  Of het nu gaat om uw huis of bedrijf, veiligheid, kwaliteit en efficiëntie staan bij ons voorop. We bieden niet alleen hoogwaardige elektrotechnische oplossingen aan, maar ook een uitgebreid scala aan diensten die uw levenskwaliteit verbeteren en uw bedrijfsvoering optimaliseren.

Onze diensten

Van elektrotechnische installaties tot geavanceerde domotica-oplossingen, wij leveren maatwerk dat perfect aansluit bij uw behoeften. Verder zijn wij gespecialiseerd in het aanleggen van datanetwerken. Onze expertise omvat ook het professioneel aansluiten en onderhouden van noodverlichting, waarbij we kostenbesparende LED-technologieën gebruiken om uw operationele kosten te verlagen.

Veilige installatie van elektriciteit

Wij werken uitsluitend met materialen van de hoogste kwaliteit. Wij hebben tijdens het uitvoeren van de installatie van elektriciteit veel oog voor veiligheid. Niet voor niets zijn wij dan ook InstallQ gecertificeerd. Met een dergelijk certificaat tonen wij de professionaliteit van ons bedrijf en de vakbekwaamheid van onze elektrotechnisch installateurs aan. Zakelijke opdrachtgevers en consumenten krijgen met deze certificaten de zekerheid dat installaties duurzaam zijn en veilig zijn ontworpen. 

Meer informatie over wat we voor u kunnen betekenen?

Wilt u weten wat Beyer Installatie voor u kan betekenen met betrekking tot elektriciteit installatie, dan horen wij graag van u. U kunt ons telefonisch bereiken op 0186 - 69 30 99. Geeft u de voorkeur aan contact per e-mail, vult u dan ons contactformulier in. Eén van onze medewerkers helpt u graag bij de installatie van elektriciteit.

 

Neem contact op

Deze content is alleen beschikbaar nadat je cookies hebt geaccepteerd.
Cookievoorkeur wijzigigen