Noodverlichting

Ons elektrotechnisch bedrijf heeft vakkundige elektriciens in dienst om ervoor te zorgen dat uw noodverlichting optimaal en duurzaam functioneert. Zodat u in noodgevallen terug kunt vallen op de noodverlichting.

Neem direct contact op

Aansluiten van noodverlichting

Eigenaren kunnen (volgens Bouwbesluit 2012 en de Arbowet) verplicht zijn om noodverlichting op te hangen. De aanleg van noodverlichting is echter lang niet altijd zo eenvoudig, er gelden wettelijke voorschriften voor en vaak ook bouweisen

Beyer Installatie adviseert u graag over het aansluiten van uw noodverlichting. Indien gewenst maken we een compleet noodverlichtingsplan voor uw gebouw.

Noodverlichting controleren en onderhouden

Een jaarlijkse inspectie van de noodverlichting is eveneens verplicht, het is natuurlijk noodzakelijk dat de nooduitgang verlichting werkt in geval van calamiteiten. Wij nemen u de zorg voor deze controleronde met genoegen uit handen. 

Tijdens het testen en controleren van de noodverlichting, zorgen we dan tegelijkertijd voor het onderhoud door bijvoorbeeld de accu’s tijdig te vervangen.

Energie- en kostenbesparing door uw noodverlichting

Het liefst zijn wij zelfs al betrokken bij de ontwerpfase van uw noodverlichtingsinstallatie, dit kan in meerdere opzichten energiebesparingen opleveren. We kunnen dan namelijk verschillende voorstellen doen m.b.t. de armaturen (er zijn b.v. ‘onzichtbare’ armaturen), led-noodverlichting (energiezuinig én onderhoudsarm), het al of niet kiezen voor 1 centrale noodvoorzieningsinstallatie (bij grote gebouwen is het jaarlijks onderhoud dan vaak eenvoudiger en dus goedkoper), et cetera. Door tijdens het voortraject slimme keuzes te maken, realiseren we samen met u zowel energie- als kostenbesparingen. Vanzelfsprekend zijn onze installateurs op de hoogte van alle eisen rondom noodverlichting

Beyer Installatie installeert, controleert en onderhoudt de noodverlichting onder meer voor:

  • VVE’s
  • Bedrijven
  • Technische diensten

Noodverlichting in de praktijk

Onze installateurs installeren, controleren en onderhouden o.a. de noodverlichting voor:

Vrijblijvende offerte? Wilt u meer weten over noodverlichting of een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0186 - 69 30 99 of vul ons contactformulier in.

Neem contact op

Neem contact op

Deze content is alleen beschikbaar nadat je cookies hebt geaccepteerd.
Cookievoorkeur wijzigigen