Elektrotechnisch installatiebedrijf

Beyer Installatie is een elektrotechnisch installatiebedrijf dat gevestigd is in Oud-Beijerland. Maar wat doet een bedrijf in deze sector nu precies? Zoals de naam al zegt, verzorgt een elektrotechnisch installatiebedrijf eigenlijk alles op het gebied van elektrotechnische installaties. Wij vertellen je graag wat dit inhoudt. 

Particulieren en bedrijven

Op zoek naar de juiste elektrische installatie bij u thuis of voor uw bedrijf? In zo'n geval kunt u het best Beyer Installatie inschakelen; een bedrijf waarbij kwaliteit en vakmanschap op de eerste plaats staat. Het is namelijk erg belangrijk dat de installatie van elektrische apparaten goed gebeurt. Hiermee verkleint u de kans op kortsluiting en alle gevolgen van dien.

Elektrotechnisch installatiebedrijf

Ook de elektrische aansluitingen van uw apparaten bij u thuis of bij uw bedrijf laten installeren door professionals, zodat u er 100% zeker van bent dat u geen last zult hebben van problemen als kortsluiting? Schakel dan Beyer Installatie in! Neem direct contact met ons op en laat u adviseren over de mogelijkheden. Zelfs de aansluiting van elektronica die op het eerste gezicht vrij eenvoudig lijkt, kunt u in sommige situaties beter uit handen laten nemen door experts op het gebied van elektrotechnische installaties.  

Download onze brochure

Beyer Installatie 

Bij ons bedrijf werken we met een team van 12-15 mensen. Ons elektrotechnisch installatiebedrijf is dus vrij kleinschalig, maar dat zien wij juist als een voordeel. Onze medewerkers zijn erg professioneel en verzorgen niet alleen de elektrische installatie, maar geven ook adviezen. Bovendien werken wij in de gehele provincie Zuid-Holland. Bij eventuele storingen zijn onze elektromonteurs snel ter plaatse en kunnen wij snel en adequaat handelen. Dat zijn dan ook de voordelen van Beyer Installatie:

  • Professionele werkwijze
  • Uitvoering én advies
  • In heel Zuid-Holland bereikbaar
  • Snel en adequaat handelen

Elektrotechnisch installatiebedrijf

Op het gebied van elektrotechnische installaties werken wij onder andere in Oud-BeijerlandDordrechtBarendrechtHoogvlietSpijkenisse, de Hoeksche Waard en op Goeree-Overflakkee. Woont u in deze omgeving? Dan bent u bij ons gegarandeerd aan het juiste adres. Wij helpen u graag.

Meer weten over ons elektrotechnisch installatiebedrijf en de diverse werkzaamheden die wij voor u kunnen verrichten? Neem dan contact met ons op en wij vertellen u meer over wat mogelijk is voor uw situatie. Oftewel, u kunt rekenen op advies op maat. Tot snel! 

Stel ons uw vraag

Neem contact op