Elektrische installatie huis

In uw huis heeft u een uitgebreide elektrische installatie, waarvan u verwacht dat deze naar behoren werkt. Hiervoor is het echter wel van belang dat de elektrische installatie in uw huis goed in elkaar steekt. Veiligheid is hierbij een belangrijk aspect. Beyer Installatie verzorgt de complete elektrische installatie voor u. Wij hebben al ruim 25 jaar ervaring met het verzorgen van dergelijke installaties.

Complete elektrische installatie in huis verzorgd

Alle werkzaamheden die u uitgevoerd wilt hebben op het gebied van elektrische installaties in huis, kunt u laten verzorgen door Beyer Installatie. Wellicht wilt u dat de meterkast wordt vervangen. Of misschien wilt u dat er drie extra stopcontacten in de keuken worden gemaakt. Zelfs als u uw elektrische apparaten in de bijkeuken wilt laten aansluiten, staan wij voor u klaar.

Onze KOMO-Instal certificering toont aan dat wij staan voor kwaliteit en veiligheid. Om die reden kunt u ook een keuring van de elektrische installatie in huis met een gerust hart door ons laten verzorgen. 

Download onze brochure

Contact over elektrische installatie in huis

Het is begrijpelijk dat u nog een aantal vragen heeft over de elektrische installatie in uw huis. Neem in dat geval gerust contact met ons op, zodat wij u hier uitgebreid over kunnen informeren. U kunt het contactformulier op onze website invullen, maar wij zijn ook telefonisch te bereiken. Wilt u een direct antwoord op uw vraag over de elektrische installatie in huis, bel dan naar 0186 - 69 30 99.

Neem contact met ons op

Neem contact op