Elektriciteit vernieuwen

Bij de meeste oudere woningen voldoet de elektrische installatie niet aan de huidige wettelijke normen. In zo'n geval biedt elektriciteit vernieuwen uitkomst. Datzelfde geldt wanneer de huidige elektra niet voldoet aan de eisen van de bewoners. In huizen die van voor 1990 zijn, is de elektrische voorziening er vaak niet op berekend dat er twee televisies, een wasmachine en een vaatwasser tegelijkertijd moeten draaien. Ook hier is elektriciteit vernieuwen een passende oplossing.

Hoe werkt elektriciteit vernieuwen?

Wat elektriciteit vernieuwen precies inhoudt, is lastig te zeggen, omdat dit afhankelijk is van wat er precies gedaan moet worden. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat heel de groepenkast vervangen moet worden, maar het kan ook zo zijn dat er alleen wat extra groepen nodig zijn. Ook het eventueel aanleggen van extra stopcontacten hoort bij elektriciteit vernieuwen. Laat een vakman uw elektriciteit aansluiten.

Download onze brochure

Elektriciteit vernieuwen door Beyer Installatie

Zoals u wellicht begrijpt, moet elektriciteit vernieuwen altijd veilig gebeuren. Wanneer u dit laat verzorgen door Beyer Installatie is deze veiligheid gegarandeerd. Wij werken alleen met opgeleide vakmensen die de benodigde papieren gehaald hebben. Vraag gerust meer informatie aan over elektriciteit vernieuwen door te bellen naar 0186 - 69 30 99. U kunt ook ons contactformulier invullen.

Neem contact op