Elektrotechniek Goeree-Overflakkee

Elektrotechnisch installatiebedrijf Beyer is een professioneel installatiebedrijf. Doordat ons bedrijf uit 12-15 medewerkers bestaat, is er veel persoonlijk contact wat de samenwerking ten goede komt. Dit maakt ons al ruim 25 jaar specialist op het gebied van elektrotechniek! Ons werkgebied bestaat voornamelijk uit de provincie Zuid-Holland, en dus ook in de regio Goeree-Overflakkee.

Wij bieden onze diensten op Goeree-Overflakkee aan voor particulier gebruik, maar ook aan bedrijven. Vanwege onze korte reistijd kunnen we bij eventuele problemen snel ingrijpen. Vanaf onze werkplaats zijn we in iets meer dan een half uur op Goeree-Overflakkee. Hierdoor kunnen wij onze diensten tegen een scherpe prijs aanbieden. Voor bedrijven kunnen wij u van dienst zijn bij een eenvoudige uitbreiding, maar ook als onderaannemer bent u bij ons aan het juiste adres! Bij u thuis kunnen wij helpen met de elektrische installatie in uw keuken of aanbouw, maar ook het vervangen en bijmaken van stopcontacten is voor ons geen probleem!

Download onze brochure

Onze doelstelling is om u advies op maat te geven, waarbij onze medewerkers u professioneel maar vriendelijk te woord staan. Bij grotere projecten zorgen onze projectleiders voor een duidelijk overzicht van de projectaanpak, om zo tot een goed resultaat te komen.

Bent u op zoek naar een elektricien op Goeree-Overflakkee en heeft u interesse in de diensten van elektrotechnisch installatiebedrijf Beyer? Neem dan direct contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek!

Neem contact met ons op

Neem contact op