Elektrotechniek Spijkenisse

Beyer Installatie is actief als installatiebedrijf in Spijkenisse en is al meer dan 25 jaar de specialist op het gebied van elektrotechniek in deze regio. Wij leveren innovatief vakwerk en door de automatisering binnen ons bedrijf kunnen wij u zo goed mogelijk van dienst zijn. De service die wij verlenen in de regio Spijkenisse, leveren wij zowel aan particulieren als aan bedrijven.

Hoe gaan we te werk?

Door de automatisering binnen ons bedrijf weten we precies welke materialen we in huis hebben of welke snel moeten worden bijbesteld. Hierdoor kunnen we bij problemen snel te werk gaan. Onze medewerkers helpen u op een vriendelijke manier en onze elektronische installatietechnieken zijn professioneel verzorgd. Onze doelstelling hierbij is het geven van advies op maat! Door ons geringe aantal medewerkers kunnen wij u altijd de hoogst mogelijke service verlenen. Dat is hoe wij het liefst te werk gaan.  

Download onze brochure

Elektrische installatie in Spijkenisse

Beyer Installatie is gevestigd in Nieuw-Beijerland, op een kwartier van Spijkenisse. Omdat de reistijd niet zo lang is, kunnen wij u tegen een goedkope prijs helpen met de installatie van uw elektrische apparaten. De diensten zijn enorm uitgebreid, van het aanleggen van een stopcontact tot het vervangen van de meterkast. Maar wanneer u op zoek bent naar een expert op het gebied van elektrotechniek, bent u bij ons altijd aan het juiste adres. 

elektrotechniek spijkenisse

Bedrijf in Spijkenisse?

Wij bieden onze diensten zowel particulier als voor bedrijven aan. Als onderaannemer of bij een eenvoudige uitbreiding, bij Beyer Installatie bent u aan het juiste adres voor uw bedrijf. Uiteraard wilt u dat de elektrotechinische installaties precies werken zoals het hoort, zonder mogelijke risico's. Het inzetten van een professional is op dit gebied dan ook een grote aarnader.

Maar ook voor de elektrische installatie in uw woning helpen wij u graag verder. Denk bijvoorbeeld aan een installatie in uw keuken of aanbouw, het vervangen van meterkasten of het bijmaken/verplaatsen van stopcontacten. Bij ons zit u altijd goed! 

Elektrotechniek voor u

Wij geven u graag advies over de gewenste elektrische installatie. Vervolgens kunnen onze experts uw zorgen uit handen nemen door de installatie op professionele wijze uit te voeren. Interesse? Neem direct contact op voor een gratis advies! Natuurlijk kunt u ons ook altijd bellen: 0186 - 69 30 99.

Neem contact met ons op

Neem contact op