Bedrijfspand beveiligen

Op zoek naar een specialistische partij om uw bedrijfspand te beveiligen? Dan zijn we ontzettend blij dat u op deze pagina terecht bent gekomen! Wij vertellen u graag meer over de noodzaak van bedrijfsbeveiliging, maar ook over de mogelijkheden. En natuurlijk over wat wij voor u kunnen betekenen. Dus wilt u uw bedrijfspand beveiligen? Wij staan voor u klaar! 

Vraag vrijblijvend advies aan

Inbrekers stelen je vertrouwen

Vaak komt u pas op het idee om uw bedrijfspand te beveiligen, wanneer het te laat is. Als ongewenste indringers eenmaal hun slag hebben geslagen, zult u wensen dat u eerder heeft gedacht aan inbraakbeveiliging. Inbrekers nemen namelijk niet alleen uw waardevolle spullen en documenten in beslag. Ook uw gevoel van veiligheid in een vertrouwde omgeving zal niet snel meer hetzelfde zijn. Dat wilt u natuurlijk voorkomen. En dat doet u met Beyer Installatie: specialist in inbraakpreventie

Bedrijfspand beveiligen met beveiligingscamera's

Bedrijfspand beveiligen: de mogelijkheden

Ons pakket aan bedrijfsbeveiliging bestaat uit 4 verschillende onderdelen. Afhankelijk van de situatie kunnen wij u advies geven over het beveiligen van uw bedrijfspand. Uiteindelijk kiest u uiteraard zelf op welke wijze u uw bedrijfspand wilt beveiligen. Dit zijn de mogelijkheden:

 • Inbraakbeveiliging
  • Wij willen graag dat u en uw werknemers zich veilig voelen in uw bedrijfspand. Een uitgebreid beveiligingsplan draagt daaraan bij en voorkomt vaak al mogelijke inbraken. 
 • Camerabeveiliging
  • Naast controle achteraf, heeft een beveiligingscamera ook een effectieve, preventieve werking. De meest moderne camera's bieden bij inbraaksituaties de uitkomst. 
 • Toegangscontrole
  • Wilt u ook overdag dat niet iedereen uw pand binnen kan wandelen? Dan is toegangscontrole een slimme oplossing. Tevens handig voor urenregistratie!
 • Brandbeveiliging
  • Heeft u de brandbeveiliging van uw (nieuwe) bedrijfspand nog niet geheel op orde? Dan helpen wij graag met diverse toepassingen om uw veiligheid te garanderen. Een essentieel element van uw beveiligingsplan.  

Download onze brochure

Stel uw bedrijfspand veilig

Van gevoelige gegevens tot aanwezige medewerkers en van waardevolle bestanden tot de nieuwste hardware. Alles wat aanwezig is in uw pand wilt u uiteraard beschermen tegen misdaad. En dat is stukken eenvoudiger dan u wellicht denkt. 

De eerste stap tot een veilige werkomgeving voor u en uw werknemers heeft u zojuist gezet. U weet inmiddels welke elementen essentieel zijn om uw bedrijfspand te beveiligen. Wilt u daadwerkelijk actie ondernemen? Neem dan contact op met onze specialisten of bel hen via 0186 - 693 099. Zij geven u advies op maat en helpen u met alle plezier verder.   

Neem contact met ons op

 

Neem contact op