Draadloos alarmsysteem

In uw huis wilt u zich natuurlijk te allen tijde veilig voelen. Het is daarom belangrijk om uw woning te beveiligen tegen een mogelijke inbraak. Bent u zich aan het oriënteren op het gebied van inbraakbeveiliging? Kijk dan ook eens naar de mogelijkheden van een draadloos alarmsysteem. 
 

Meer over inbraakbeveiliging

Draadloze inbraakbeveiliging

In de wereld van inbraakbeveiliging zijn steeds meer ontwikkelingen te spotten op het gebied van draadloze alarmsystemen. Daardoor worden ze niet alleen veelzijdiger en geavanceerder, maar ook extra betrouwbaar. Een draadloos alarmsysteem is een gemakkelijk uitbreidbaar en aanpasbaar systeem.

Waarom draadloos?

Kenmerkend is dat de systemen bepaalde sensoren bevatten. Wanneer de sensoren iets verdachts opmerken, lichten ze de centrale meldkamer direct in. Daarnaast is een draadloos alarmsysteem extra flexibel. Verhuist u naar een andere woning? Of wilt u de camerabeveiliging of het alarmsysteem verplaatsen naar een betere plek? Geen probleem. Bij een draadloos alarmsysteem gaat dat stukken gemakkelijker dan bij een regulier alarmsysteem.  

Download onze brochure

De voordelen

  • Veel ontwikkelingen op het gebied van draadloze alarmsystemen
  • Veelzijdig, geavanceerd en betrouwbaar
  • Gemakkelijk uitbreidbaar en aanpasbaar
  • Bevatten diverse sensoren
  • Flexibel, gemakkelijk te verplaatsen/verhuizen

Een veilig gevoel

Natuurlijk wilt u uw spullen, meubelen en waardevolle eigendommen beschermen tegen inbrekers. Maar bovenal uw familie en uzelf. Wanneer u eenmaal een inbraak heeft meegemaakt, voelt uw huis in veel gevallen niet meer helemaal hetzelfde. Een bepaald gevoel van onveiligheid is nog steeds aanwezig. Maar ook wanneer u nog nooit een inbraak heeft meegemaakt, kunt u soms bang of onrustig zijn. Een alarmsysteem voor uw huis kan dit vervelende gevoel omzetten in iets positiefs. Betrouwbare inbraakbeveiliging neemt namelijk een bepaalde mate van rust met zich mee. 

Draadloos alarmsysteem Beyer Installatie

Al jaren heeft Beyer Installatie ervaring met het plaatsen van draadloze alarmsystemen. Ontwikkelingen en trends op dit gebied volgen wij op de voet. Daardoor kunnen wij u altijd voorzien van een passend, vrijblijvend advies. Meer weten? U kunt ons telefonisch bereiken op 0186 - 69 30 99 of vul ons contactformulier in.

Zo gaan wij te werk

Neem contact op