Duurzaam

Duurzaamheid speelt een steeds belangrijkere rol in ons leven. Dat vinden we bij Beyer Installatie erg belangrijk en om die reden stemmen we onze dienstverlening daarop af. We volgen de ontwikkelingen binnen deze markt op de voet en weten precies wat er speelt. Met deze kennis zijn we u vervolgens van dienst. 

Zonnepanelen

Eén van de duurzame diensten die wij leveren, is het installeren van zonnepanelen. Van enkele zonnepanelen installeren tot de installatie van tientallen of honderden zonnepanelen: Beyer Installatie regelt het met alle plezier voor u, zowel bij u thuis als bij u op het bedrijf

Ledverlichting

Daarnaast weten onze vakmensen alles over ledverlichting. Met deze verlichting kun je fors besparen op je energiekosten. Beyer Installatie weet precies op welke manieren u de verlichting zo energiezuinig mogelijk kunt gebruiken. Wij vervangen graag uw tl-verlichting of andere verlichtingsvormen voor ledverlichting. 

Laadpalen

De vraag naar leaseauto's en daarmee ook de vraag naar laadmogelijkheden is in de afgelopen jaren enorm gestegen. En die vraag blijft alleen maar stijgen. Wij krijgen met regelmaat de vraag over de voordelen van laadpalen voor zakelijk gebruik, het installeren van een of meerdere laadpalen op het bedrijf of bij particulieren thuis

Download onze brochure

Energielabel C voor kantoren

Vanaf 1 januari 2023 is energielabel verplicht voor kantoorgebouwen. Bij Beyer Installatie helpen wij u graag om uw bedrijfsgebouw te optimaliseren zodat deze voldoet aan de wetgeving. We vertellen u graag meer over energielabel C. 

Energielabel C

Neem contact op