Laadpalen zakelijk

De vraag naar laadstations voor elektrische auto's groeit. Wij krijgen regelmatig vragen over het plaatsen van laadstations voor elektrische auto's van zowel zakelijke als particuliere klanten. Bent u op zoek naar laadpalen voor zakelijk gebruik? We vertellen u graag over de mogelijkheden.

Neem direct contact op

Duurzaamheid speelt een belangrijke rol in ons leven. Dat vinden we bij Beyer Installatie erg belangrijk en om die reden stemmen we onze dienstverlening af op duurzame oplossingen. Denk bijvoorbeeld aan laadpalen voor zakelijk gebruik. We volgen de ontwikkelingen in de markt op de voet en weten daardoor precies wat er speelt.

U als ondernemer kan natuurlijk direct inspelen op duurzaamheid. Heeft u werknemers met elektrische leaseauto's in dienst dan kunt u hen extra faciliteren met laadpalen bij uw bedrijf. 

Laadpalen zakelijk

Heeft u een zakelijk wagenpark met een of meerdere elektrische leaseauto's? Dan wilt u waarschijnlijk graag de beschikking over een laadpaal of groep laadpalen bij uw bedrijfspand. Wij zijn gespecialiseerd in de aanleg van deze laadpalen bij uw bedrijf en vertellen u graag over de mogelijkheden. 

In de eerste plaats denken we graag met u mee over de meest ideale plaats van de laadpalen voor uw personeel maar zeker ook uw bezoekers. Vervolgens verzorgen onze gecertificeerde installateurs de volledige installatie, tot aan het graaf- en straatwerk aan toe. De elektrische auto's hoeven alleen nog maar aangesloten te worden! 

Laadpaal zakelijk aanschaffen? Neem contact met ons op!

Laadpaal door Beyer Installatie

We leveren verschillende merken laadpalen, afhankelijk van uw wensen waarbij design en het type gebruik ook een rol spelen. Zo bieden we laadstations die geschikt zijn voor iedere elektrische auto en bespreken we graag met u of u de beschikking wilt over single of duo laadpalen. 

Naast laadpalen bij bedrijven plaatsen we natuurlijk ook laadstations voor thuisladen.

Geïnteresseerd in laadpalen zakelijk gebruik? 

Wilt u laadpalen zakelijk aanschaffen? Neem dan contact met ons. We vertellen u graag over de mogelijkheden. 

Meer informatie

Neem contact op